Spil » Abandonware

Island Tribe download

Flygt fra øen! Undslip vulkanen inden den oversvømmer landsbyen med dødbringende lava. Download Island Tribe gratis her.
Det gælder om at være hurtigt til hjælpe en gammel stamme med at undslippe fra en lava spyende vulkan ved at rydde en vej gennem de forræderiske bjerge, den vilde jungle og de skumle sumpe for at nå ud til kysten.

Historien tager sit udspil på en ø, hvor en vulkan efter mange år i dvale vågner op og gør det livsfarligt at bo på øen. Glemte stammemedlemmers liv er i stor fare, når den store vulkan på deres ø vågner op. Hjælp dem, når de forlader deres hjem for at undslippe med deres liv i behold. Du skal langsomt og sikkert arbejde dig gennem øen for at bane vej for øens indbyggere, da den vilde jungle er dækket af skyer af tyk, askefulde tåge og fuld af farer.

I løbet af spillet skal du bygge bygninger, indsamle ressourcer og genoprette de magiske totems for at åbne vejen op for at øboerne kan undslippe.

DownloadIsland Tribe
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

91.8 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

I Sioux Game Productions B.V. / Youdagames
Detaljeret Information
460
Kontakt os via email
91.8 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
5 0 2
0

Afinstallering af Island Tribe

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Island Tribe fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Island Tribe, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Island Tribe være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.