Spil » Abandonware

FIFA World Cup download

Download en demoversion af FIFA World Cup 2006, og lad dig fordybe i en spændende fodboldoplevelse.

De fleste kender efterhånden til spillet FIFA, som bliver udviklet hele tiden i forskellige udgaver. Enten har man spillet det selv eller også kender man nogen, der har spillet det en del og formentlig stadig gør det. For når først man er begyndt at spille FIFA, så stopper man ikke bare lige med det igen.

FIFA er et fodboldspil, der er baseret på de rigtige fodboldligaer rundt omkring i Europa, Sydamerika og USA. Det er derfor det ideelle spil til alle fodboldentusiasterne. FIFA World Cup 2006 er baseret på en kamp med Tyskland. Det er desuden en demoversion, som du finder her på siden.

FIFAs udvikling

Det første FIFA blev udgivet i år 1994 af Electronic Arts og blev udviklet af EA Sports. Spillet er efterfølgende blevet udgivet hvert år med nye opdateringer og forbedringer. Siden 1998 har man også valgt, at lave en special version i de år med slutrunder. Disse specielle versioner indeholder derved de VM- og EM-landstrupper, der er gældende for det pågældende år spillet bliver udgivet.

I alt er der indtil videre blevet udgivet 32 versioner til og med år 2018, men det er ikke sikkert, at det lige er de allernyeste FIFA-spil, der er favoritten hos alle. Det kan være at man har et yndlingshold eller yndlings år, som gør at det er de ældre versioner, som man altid vælger at spille. FIFA-spillene er dog inddelt i kategorier, der hedder henholdsvis: FIFA World Cup, UEFA Euro, FIFA Online, FIFA Superstars, FIFA World, FIFA Street, FIFA Manager.

Derfor er FIFA så populært

FIFA er ikke kun populært blandt regelmæssige computerspillere, men er især populært blandt fodboldentusiaster. Det gælder både dem, der blot ser fodbold for underholdningens skyld, og dem, der selv spiller eller har spillet fodbold som barn og teenager. Spillet FIFA har samtidig også gjort fodbold mere populært i USA, hvor de ellers mest er vant til at spille football med hænderne.

Derudover er FIFA gået hen og blevet en del af E-sportens verden, hvor erfarne spillere konkurrerer mod hinanden i kampen mod præmien og æren af en titel som danmarksmester, europamester eller verdensmester i FIFA. E-sport har i dag så stor popularitet generelt, at det sagtens kunne gå hen og blive lige så populært som fodbold. Det gælder både i forhold til hvor mange, der vil komme til at spille E-sport, men også hvor mange, der vil komme til at se på som publikum til kommende E-sportskampe.

Mange børn og unge er begyndt at se op til FIFA-spillerne, der spiller i store turneringer som danmarks- og verdensmesterskaberne. Idoliseringen af de dygtige FIFA-spillere kommer op på samme niveau som idoliseringen af diverse sportshelte inden for fodbold, håndbold, badminton, osv.

Hvordan spiller man FIFA?

Spillet fungerer sådan at man vælger et hold og så spiller man med det hold i en sæson indtil man rykker op i en anden liga. Der er forskel på spillernes bevægelser i FIFA, så derfor handler det også om, at kunne spotte hvilke spillere, der er gode til hvad. Man skal også overveje sine afleveringer i spillet, da det har betydning for resten af spillet, for enten har man serveret et godt angreb til modspilleren eller også er der lagt op til, at man selv kan starte det perfekte angreb.

Derudover skal man altid tænke på sine teknikker i forhold til, om man f.eks. spiller bolden blødt eller hårdt, højt op i luften eller fladt på jorden. Det fungerer på den måde meget ligesom et almindeligt fodboldspil og er derfor ideelt til de erfarne fodboldspillere.

Fordele og ulemper ved FIFA World Cup 2006

FIFA World Cup 2006 har efter de tidligere udgaver fået nogle ændringer. Her gælder bl.a. en ny skudteknik, hvor der i denne version bl.a. bliver taget højde for afstanden til modstanderens mål. En af ulemperne ved FIFA World Cup 2006 er derimod, at spillerne løber i diagonale og lodrette mønstre, så de mangler en mere naturlig form for bevægelse på banen.

Hvilke alternativer findes der?

FIFA 18: Den nyeste version af FIFA er lige for tiden FIFA 18, som er fra år 2018. FIFA 18 er derfor den mest populære lige for tiden, men er ikke nødvendigvis den bedste, hvis man er mere til nogle af de ældre fodboldhold. FIFA 18 er dog også blevet ændret i spillets udseende, hvor selve spillet ser mere naturligt og pænt ud, frem for stive bevægelser hos spillerne, når de skyder til bolden. Spillet er gjort mere livligt og pænt at se på med tilføjede skygger og lys, så spillerne ikke bare ligner robotter. Publikum er samtidig også blevet mere livlige i og med, at de kan komme hen til en spiller, der har scoret et mål og derfor selv løber ud mod publikum for anerkendelse.

PES: Hvis man gerne vil prøve et andet fodboldspil end lige dem fra FIFA, så kan man vælge spil fra konkurrenten PES, som er forkortelsen for Pro Evolution Soccer. PES er udviklet og udgivet af japanske Konami siden 2001 og bliver ligesom FIFA også udgivet hvert år. Nogle foretrækker PES frem for FIFA, da de mener at det gameplaymæssigt ser mere realistisk ud, hvor bevægelserne er mere flydende. Andre mener, at FIFA er foran PES i forhold til det grafiske aspekt. FIFA er også stadig foran PES, hvad angår salgstallene på de to forskellige fodboldspil.  

Konklusion

FIFA World Cup 2006 er for de spillere, der i forvejen har en passion for fodbold og måske endda spiller fysisk fodbold selv eller har gjort det tidligere. Spillet kan naturligvis også spilles af andre, der har lysten til at afprøve det, men i og med at det handler om fodbold er det et oplagt spil for alle fodboldentusiasterne. FIFA World Cup 2006 passer godt til dem, der kun har spillet de tidligere FIFA-spil og bl.a. ønsker en bedre skudteknik i spillet. Den nye skudteknik i FIFA World Cup 2006 gør, at spillerne har mulighed for at sigte bedre efter modstanderens mål, da der bliver taget højde for afstanden dertil. FIFA World Cup 2006 passer derudover også godt til de spillere, der foretrækker de gamle fodboldhold som de var.

DownloadFIFA World Cup 2006
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

21.390

2006


360 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Electronic Arts
Detaljeret Information
21.390
2006
Kontakt os via email
360 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Electronic Arts
4 0 65
0

Afinstallering af FIFA World Cup

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FIFA World Cup fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FIFA World Cup, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FIFA World Cup være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.