Spil » Abandonware

Everyday Jigsaw download

Everyday Jigsaw er et puslespil, som er så tæt på virkeligheden som muligt. Det er helt gratis og downloades her.

Vi har anmeldt mange forskellige klassiske spil her på siden. Men en slags som vi længe har ledt efter, er puslespil. Vi har undret os over, om et elekronisk puslespil kan være ligeså underholdende og udfordrende som et virkeligt. Everyday Jigsaw kan til dels, leverer dette.

Spillet er fremragende designet og det hele er ligeså simpelt, som et ganske almindeligt puslespil i virkeligheden er. Første gang du åbner spillet har du syv forskellige puslespil, som du kan rode rundt med. Som navnet hentyder til, så får du et nyt puslespil hver eneste dag. For en lille sum penge, kan du også købe dig til flere puslespil. Men det er ikke et krav, med mindre du som os bliver helt opslugt af at løse dem, og derfor ender med at løbe tør.

Hvis du ligesom os elsker puslespil, så er Everyday Jigsaw helt sikkert noget dig. Grænsefladen er yderst brugervenlig, og installationen er ligetil. Derudover fylder programmet kun 1.7MB, så det er helt sikkert ikke noget, som du bemærker, at du har liggende.

DownloadEveryday Jigsaw 2.0.3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

510

2.0.3
Windows

1.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

KraiSoft Entertainment
Detaljeret Information
510
2.0.3
Kontakt os via email
1.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
KraiSoft Entertainment
5 0 2
0

Afinstallering af Everyday Jigsaw

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Everyday Jigsaw fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Everyday Jigsaw, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Everyday Jigsaw være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.