Spil » Abandonware

Duke Nukem download

Download det populære Duke Nukem spil gratis her. Duke Nukem 3D er et first person shooter spil, der har formået med en unødvendig mængde af vold og seksuelt indhold at komme i Hall of Fame af FPS spil.

En svag historie, meget vold og seksuelt indhold har forårsaget en masse polemik. Men måske er Duke Nukem 3D netop derfor blevet så populært. Duke, som hovedpersonen hedder, er blevet skudt ned i hans rumskib over LA, da han var på vej til jorden for at slappe af der. Snart viser det sig, at LA er blevet overtaget af aliens og politiet er muteret. Duke smadrer sig gennem byen og gennem stripklubber og bringer horder af aliens til. Undervejs møder han mange smukke kvinder.

DownloadDuke Nukem (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

2.616

(Final)


17 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

3D Realms Entertainment
Detaljeret Information
2.616
(Final)
Kontakt os via email
17 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
3D Realms Entertainment
4 0 4
0

Afinstallering af Duke Nukem

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Duke Nukem fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Duke Nukem, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Duke Nukem være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.