Spil » Abandonware

Doom download

Hvis du ikke har prøvet at spille Doom 95, så er det virkelig på høje tid! - Download det her, hvis du vil have oldschool action.

Handlingen starter på en Mars militærbase hvor du er nødt til at forsvare den menneskelige race mod aliens og andre skabninger, der krydser grænsen mellem dimensioner. I Doom 95 finder du et meget stort antal forskellige og særdeles sofistikerede våben, der inkluderer alt fra pistol til et fremtidsvåben med kraft som en mindre atombombe. De skal hjælpe dig i dit taktiske arbejde med at fjerne de dæmoner der ødelægger Mars og dens måner.

Doom 95 er underholdende at spille alene, men bliver absolut ikke mindre sjovt i multiplayer, som det også er muligt at spille.

DownloadDoom (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.311

(Final)
Windows

4.5 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

ID Software
Detaljeret Information
1.311
(Final)
Kontakt os via email
4.5 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
ID Software
5 0 3
100 kr
0

Afinstallering af Doom

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Doom fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Doom, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Doom være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.