Spil » Abandonware

Chess 2020 download

Yderst brugervenligt skakspil, som er lavet til både de øvede og nybegyndere. Det er gratis at prøve, og downloades her.

Et spil som de fleste kender, er skak. Det er utrolig let at sætte sig ind i, men kræver træning at mestre. Chess 2020 er grafisk utrolig flot, det er nemlig det første skakspil, som er lavet i 4k opløsning. Spillet indeholder diverse guide og vejledninger, hvis det er første gang du prøver at spille, eller hvis det blot er længe siden. Spillet er tilgængelig til Windows eller tablet på nuværendes tidspunkt. Prøveversion til Windows kan downloades her på siden.

Ønsker du at mestre skak er Chess 2020 lige noget for dig, spillet lader dig ændre og se dine tidligere trak. På den måde kan du tilpasse dine strategier eller prøve nogle nye trak ud. Hvis du er komplet nybegynder, og ikke har nogen idé om hvordan skak overhovedet skal spilles. Så har Chess 2020 også spilregler inkluderet.

Installation er som alle andre spil og spillet fungerer lige som det skal ved første opstart. Spillet er som sagt, desværre ikke gratis for altid og efter et par spil koster det 19.9USD.

DownloadChess 2020 2020.6
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

667

2020.6
Windows, Tablet

66.4 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Filip Hofer
Detaljeret Information
667
2020.6
Kontakt os via email
66.4 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Filip Hofer
3 0 3
0

Afinstallering af Chess 2020

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Chess 2020 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Chess 2020, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Chess 2020 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.