Spil » Abandonware

Cannon Fodder download

Det klassiske krigsspil Cannon Fodder er gratis, og kan downloades lige her.

Tilbage i 1993 udkom for første gang Cannon Fodder. For sin tid var spillet banebrydende, med den store variation af baner, skydevåben og kampkøretøjer. Det var desuden en af de første krigsspil, som havde så stor grad af strategiske elementer. Man skal være opmærksom på sin brug af ammunition, og ens placering af tropper. Der eksisterer kun en Windows-version til spillet.

Banernes terræn ændrer sig ofte. Nogle gange befinder du dig en ørken, hvor eksempelvis kviksand altid er en trussel. Andre gange kan det være en jungle eller sne, som selvfølgelig også har en del udfordringer med sig. Målet for spilleren er at ødelægge computerens baser, du kan ikke benytte dit gevær til dette. Men er nødt til at bruge sekundære våben, såsom missiler eller granater. Man skal derfor være opmærksom på sin brug af disse våben, da man som sagt har begrænset ammunition. Skulle man løbe tør for skud, så er der også diverse forsyningskasser rundt omkring. Men det er også begrænset, hvor mange af dem der er.

For at opsummere, så er Cannon Fodder et klassik retro spil, som har holdt sig godt gennem årene. Det er helt sikkert værd at prøve.

DownloadCannon Fodder 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.225

1.0
Windows

1.20 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Sensible Software Solutions
Detaljeret Information
1.225
1.0
Kontakt os via email
1.20 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Sensible Software Solutions
3 0 2
0

Afinstallering af Cannon Fodder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Cannon Fodder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Cannon Fodder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Cannon Fodder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.