Spil » Abandonware

Bundesliga Manager Professional download

Ved at downloade Bundesliga Manager Professional får du mulighed for at besidde jobbet som professionel fodboldtræner i den tyske liga.

I spillet, som er af typen management simulation, skal du kæmpe for at få styr over din tyske fodboldklub og avancere til Bundesligaen. Der er mange spil af samme type, men ikke nogle der i den grad koncentrerer sig om den tyske liga. 

Så brug din viden om de forskellige tyske klubber og ligaens topspillere og bliv vinder af en af de mest prestigefyldte ligaer. Sæsonen som spillet foregår i er 1990 - så på med fodboldstøvlerne og træner kasketten og kom i gang!

DownloadBundesliga Manager Professional Final
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.493

Final
Windows

0.7 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Kron Simulation Software
Detaljeret Information
1.493
Final
Kontakt os via email
0.7 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Kron Simulation Software
5 0 2
0

Afinstallering af Bundesliga Manager Professional

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bundesliga Manager Professional fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bundesliga Manager Professional, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bundesliga Manager Professional være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.