Spil » Puzzle

Candy Crush Saga download

Spil Candy Crush Saga gratis her

Når man står og venter på bussen, i køen til kassen ved supermarkedet eller når toiletbesøget varer lidt længere end nødvendigt, kan man godt ende med at kede sig en kende. I dag lever vi dog trods alt med smartphones, og har derfor adgang til store mængder underholdning. På den måde kan man få de trælse minutter, der føles som timer, til at passere hurtigt.

Candy Crush saga kan være den app, der redder din dag. Byt og match slik, udfordr dine venner, og se hvem der kan komme længst i et af den moderne tids mest populære spil, hvor det eneste der kræves af dig er din tid og at du er forbundet til internettet.

Avancer op igennem de nærmest uendelige niveauer

Candy Crush Saga er nok et spil, vi alle sammen har stiftet bekendtskab til gennem de seneste par år. Konceptet er så simpelt, og alligevel så underholdende. Du bytter og matcher slik, optjener point for at få adgang til nye niveauer, der bliver sværere jo mere du avancerer op. Dette giver dig en følelse af, at du opnår noget, jo mere du spiller.

Som sagt bliver det hele blot sværere, jo længere du kommer op. Var der ingen udfordring, ville der heller ingen sjov være. Når du skrider frem, vil der optræde flere stykker af slik og en større margen for, hvor mange point du skal bruge for at komme videre.

Fejler du mister du et liv. Hver dag får man 5 liv, man kan bruge. Er du i den situation, hvor du løber tør for liv, er der en løsning - men det kræver betaling. Dette er dog typisk for mobilspil, og det er ikke tvang. Det er helt op til dig selv. Betragt det som et ekstra lag udfordring. 

Spil Candy Crush Saga alene eller spil med en ven

Candy Crush saga er ganske underholdende alene, men hvorfor ikke prøve det med en ven? Spillets funktioner lægger naturligt op til at man opnår den højeste score som man overhovedet kan. Du kan udfordre dine venner til at opnå den højeste score i en specifik bane. Dette vil kræve masser af koncentration og fokus for at finde den perfekte strategi til at løse banen.

Der er ydermere også nationale og internationale scoretavler, hvor du kan se, hvem den absolut bedste i verden er til den enkelte bane. Måske kan du ende med at se dit navn deroppe en dag?

Til dig der mangler hurtig sjov mellem ventetiderne 

Candy Crush Saga er et af de helt klassiske spil, man altid kan installere på sin telefon, når man står og skal vente på et eller andet. Det kan være hvad som helst, men det ændre ikke på det faktum, at det er irriterende og meningsløst. Så kan man lige så godt fylde tilværelsen med noget hurtig sjov.

Så befinder du dig i en situation, hvor tiden gerne må gå lidt hurtigt, for eksempel et akavet møde med svigerforældrene, så træk Candy Crush Saga frem. Tiden flyver afsted.

Smukt og brugervenligt design

Candy Crush starter dig ind på den lette måde. Du får tildelt nogle nemme baner, og undervejs får du tips, der hjælper dig med at opnå den højeste score som muligt.

Farvepaletten er fyldt med varme og rare farver, der får dig til at føle dig godt tilpas. Spillet er rammet ind af terninger og andet hyggeligt, der danner en hyggelig atmosfære.

Alternative spil

Er man blevet træt af at flytte rundt med slik? Hvad så med at kaste med fugle i stedet? Angry Birds af producenten Rovio er et underholdende spil, der går ud på at du skal sende fugle mod forte bygget af små grise.

Det er et spil, du kan tage med dig overalt på alle devices, og så er der endeløs sjov. Angry Birds kan downloades gratis her.

Konklusion

Candy Crush Saga er et fantastisk spil, hvis man søger at slå noget tid ihjel på trælse og ukomfortable tidspunkter. Spillet er til alle aldre, og Candy Crush saga er gratis at spille, men nogle genstande i spillet koster penge. Om man selv vil investere i det, må være op til dig selv. Men selv uden penge er det ganske underholdende.

DownloadCandy Crush Saga 1.142.0.4
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.043

1.142.0.4
iOs, Android, FireOS, Browser, Windows Phone, Microsoft

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

King Digital Entertainment
Detaljeret Information
1.043
1.142.0.4
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
King Digital Entertainment
5 0 2
0

Afinstallering af Candy Crush Saga

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Candy Crush Saga fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Candy Crush Saga, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Candy Crush Saga være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.