Spil » Puzzle

Tetris download

Download her gratis Tetris, det simple men spændende og særdeles populære action spil.

Hvem har ikke prøvet spillet Tetris? Det kan ikke være mange i hvert fald. De fleste har prøvet spillet på gamle mobiltelefoner, eller på endnu ældre computere. – Nu i en forbedret grafisk udgave.

Men hvis man ikke skulle kende det, går det ganske enkelt ud på at der hele tiden falder klodser ned fra oven af forskellig form, som du så skal lede hen på plads, så de passer sammen. Når klodserne danner en hel linje over skærmen, forsvinder linjen, og din mission er udført. Da dette er den eneste måde at fjerne klodser på, bør du forsøge at lave linjer når det er muligt. Hvis blokkene når toppen af spil-området er spillet slut.

Hvis du bruger Mac skal du klikke her.

DownloadTetris 1.68
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.638

1.68
Windows XP, Vista, 7 & 8

1 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

CrystalOfficegames
Detaljeret Information
1.638
1.68
Kontakt os via email
1 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
CrystalOfficegames
3 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Tetris

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tetris fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tetris, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tetris være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.