Spil » Abandonware

Allenatore - Italian Football Manager download

Download det simple men utrolig underholdende fodbold manager spil Allenatore gratis her.

Ønsker du at blive manager for dit eget fodboldhold? Så er der mulighed for dig at prøve kræfter af med dette! Spillet Allenatore Italian Football Manager gør dette muligt for dig. Her er det nemlig muligt for dig i dette simulatorspil at blive manager for dit eget fodboldhold.

Læs videre for at høre om hvad Allenatore Italian Football Manager er, og hvorfor det netop er spillet for dig.

Hvad går spillet ud på?

Allenatore er italiensk og betyder træner. Spillet er et simulationsspil, som gør det muligt for dig at prøve at styre en fodboldklub. Her skal du både styre alt om klubben og alt om holdet. Der er rigtig mange ting du skal tage stilling til i spillet, og du bliver derfor udfordret ligesom en rigtig fodbold manager. Du skal nemlig både tage stilling til og vælge din spilletaktik, holdudvælgelse, overførsler, finansielle spørgsmål samt andre forskellige ting.

Spillet hedder Allenatore Italian Football Manager, hvilket altså vil sige at du er fodbold manager for et hold i den italienske liga. Den italienske liga er en rigtig hård liga, og der er rigtig mange ting at tage stilling til og være ansvarlig for. Pressen er hurtig til at korsfæste dig hvis du begår den mindste fejl, fans af holdet er rigtig svære at gøre tilfredse og diverse direktører er hurtige til at fyre under-elever. Du skal forsøge at opbygge dit team til at være et rigtigt skarp team, så du har mulighed for at vinde alle 7 trofæer.

Gode råd til at få et godt og skarpt fodboldhold

Hvis du starter spillet ud med at vælge en af de bedste klubber, så har du allerede en god forudsætning for spillet samt et fantastisk team som du skal sørge for at administrere. Hvis du vælger at gøre dette, kan dine mål være at hurtigt vinde de europæiske trofæer. Dog skal man her være påpasselig, idet bestyrelsen ikke er synderligt begejstret for ledere, som ikke sørger for at få produceret resultater, når man får overtaget et dyrt samlet team. Her er du altså mere presset til at opnå resultater, idet du på forhånd overtager en af de bedste klubber, og der er derfor mange forventninger til dig som fodbold manager.

En anden måde at håndtere situationen er at du kan starte ud med at vælge et hold i de lavere ligaer. Herved kan du prøve at opbygge din vej til toppen, hvis du altså har mod til det og tør at begive dig ud med denne udfordring. Hvis du klarer udfordringen kan du måske ende med at se dine lille by helte blive Champions i Italien, derefter Europa – og hvem ved, måske hele verdenen! Tag udfordringen op, og se hvor langt du kan nå som fodbold manager.

Hvad indeholder spillet?

Spillet indeholder rigtig mange forskellige ting, som gør det muligt for dig at få en så realistisk spiloplevelse som overhovedet muligt, for at du virkelig får følelsen af at være en italiensk fodbold manager som skal lede sit hold.

Realistisk match simulering minut for minut. Dette betyder at det er muligt for dig at lave holdændringer såvel som taktiske ændringer hvornår end passer sig bedst. Heri er der både inkluderet skader, bookinger, suspensioner med videre, som du alt sammen skal tage stilling til.

Taktiske muligheder. Disse inkluderer blandt andet spillestil, dannelse og holdvalg. Alle disse muligheder og valg vil afspejle dig som fodbold manager og vise dine beslutninger på banen.

Team statistik af rigtige italienske klubber. For at din spiloplevelser er så realistisk som muligt, så inkluderer spillet 126 rigtige italienske klubber. Herudover er der både opdateret vagtplan, klub badges, team farver samt stadion detaljer, for at få den helt rigtige følelse for den italienske fodboldliga.

Detaljeret spillestatistik. Dette indeholder en masse ting, såsom hastighed, dygtighed, spilleevne, tacklinger, alder, samt spillerens klub historie.

Et omfattende transfer system. Dette inkluderer gratis transfer og mulighed for at finde spillere udenfor Italien, for at kunne udvide dit hold for at få et meget bredt hold med en masse forskellige spillere. Udover dette transfer system findes der også en database over disse spillere udenfor Italien, hvorfra du kan købe spillere.

4 divisioner i den italienske Liga. Disse omfatter serie A, B, C1 og C2. Derudover omfatter dette også Den italienske Cup, Den italienske Super Cup, World Club Cup, European Championship Cup, UEFA Cup, Cupwinners Cup og Den Europæiske Super Cup.

Et finansielt overblik. Herved er det nemmere for dig at tage kontrollen med hensyn til styringen af dit team, samt kontrollen over stadion opgraderinger eller forbedringer som har omkostninger, hvorfor det finansielle overblik er vigtigt at have styr på.

Hurtige spilmuligheder. Det er altså herved lettere og hurtigere for dig, så du nu kan fuldføre en sæson på 15 minutter eller endnu mindre, eller også vælge at holde fast ved den fulde detaljer, hvor du her får atmosfæren med som i det virkelige liv.

Statistiske registrere. Disse er til for at holde styr på dit holds præsentationer og resultater, og indeholder sågar også top målscorere for alle divisioner.

Giver mulighed for at gemme op til 10 forskellige spil og gendanne på et senere tidspunkt. Så hvis du ønsker at have flere spil i gang på samme tid, for at teste forskellige spillestile af, så er dette ikke et problem, da du kan gemme mange forskellige spil.

Alternative simulator spil

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter af med andre simulator spil, hvad end dette er håndbold, OL eller fly simulator, så kan disse findes i en kategori her.

Konklusion

Hvis du ønsker at lege fodbold manager for et italiensk fodboldhold med en autentisk oplevelse i simulatorformat, så er Allenatore Italian Football Manager noget for dig. Spillet er veludviklet med et hav af forskellige funktioner, som gør spillet så opdateret og realistisk som muligt, for at få den bedst mulige spiloplevelse. Hvad end du ønsker at overtage en populær klub og udfordre dig selv, eller starte med en lille klub og bygge dem til et verdensklassehold, så er dette en mulighed. En hel klar anbefaling herfra, hvis du ønsker et godt fodboldspil.

DownloadAllenatore - Italian Football Manager 1.53
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

12.137

1.53
Windows

1.0 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Unknown
Detaljeret Information
12.137
1.53
Kontakt os via email
1.0 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Unknown
3 0 36
0

Afinstallering af Allenatore - Italian Football Manager

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Allenatore - Italian Football Manager fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Allenatore - Italian Football Manager, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Allenatore - Italian Football Manager være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.