Spil » Abandonware

Albion Online download

Download det ekstrem populære MMORPG Albion Online lige her.

Albion Online er et massive multiplayer online roleplaying game (MMORPG), en spilgenre som er ekstrem populær hos computerspillere. Udvikleren har dog ikke haft interesse i at konkurrere med MMORPG herskerne Blizzard Entertainment. For Albion Online har taget en unik tilgang til genren ved at gendefinere visse spilelementer, som man ellers er vant til. Økonomien i spillet er ren spillerdrevet. Din udrustning, dine våben og hvad ellers du har brug for, er alt sammen blevet skabt af andre spillere. Den åbne verden i Albion Online bringer intense spiller mod spiller kampe, hvor det er vigtigt at samarbejde med sine holdkammerater for at opnå sejr.

Spillerhuse

Som spiller i Albion Online er der mange muligheder for at anskaffe sig en stabil virtuel økonomi. Når du har anskaffet dig tilstrækkelig virtuelle penge, så kan du udover at købe heste, udrustning, våben også vælge at købe dig et hus. Her kan du samle tankerne og tage en pause fra den intense krigsførelse. Det er også muligt at dekorere som du har lyst, i form af møbler, gulve, vægge, farve og hvis du har anskaffet dig nogle trofæer, så kan du placerer dem inde i huset, så besøgende kan se.

Karakterudvikling

I modsat alternative MMORGPS, så er der ingen dedikeret spillerrolle. Du påtager dig ikke rollen som kriger, og er dernæst bundet til denne rolle medmindre du skifter karakter. Nej, i Albion Online er din rolle afhængig af hvilke våben og udrustning du har på. Du kan derfor altid skifte imellem de forskellige roller, hvilket betyder at man altid har noget nyt at prøve.

Krydsplatform

Albion Online er et af de første spil, som har valgt at være fuldstændig krydsplatform. Det betyder at du kan spille spillet fra din stationær, lukke spillet ned og tage bussen til arbejde, hvor du kan sidde med din smartphone og fortsætte dit spil. Eller hvis du bare er træt af at sidde foran en computerskærm, så kast dig i sofaen med din tablet og kæmp videre. Du kan finde udgivelserne til de forskellige systemer på dette link.

En masse fjender

Spillet har en lang række forskellige fjender, som vil gøre alt for at stoppe dig og dine medspillere for at herske i Albion. Hekse, dæmoner, krigere og mange flere står i din vej til sejr og episke eventyr.

Konklusion

Tilbage i 2016 da Albion Online blev offentliggjort, så fik vi at vide det ville være gratis at spille. Det fik selvfølgelig vores opmærksomhed. Efter en del tid i udvikling har det dog vist sig, at udvikleren har taget et skridt i modsat retning. Hvis man ønsker at spille spillet er man nødt til at tilkøbe sig diverse pakkemuligheder, som variere i pris. Den billigste af dem koster dog kun 118DKK, så det er ganske overskueligt. Vi håber at disse pakkemuligheder betyder at spillet holder sig fra mikrotransaktioner, som altid er farligt ved gratisspil. Indtil videre er Albion Online et lovende spil, så hvis du mangler underholdning, så er det helt sikkert værd at tjekke ud.  

DownloadAlbion Online 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

444

1.0
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

47.4 Mb

ESA-Protected
Kontakt os via email

Klik her

Albion Online
Detaljeret Information
444
1.0
Kontakt os via email
47.4 Mb
ESA-Protected
Kontakt os via email
Klik her
Albion Online
3 0 3
0

Afinstallering af Albion Online

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Albion Online fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Albion Online, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Albion Online være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.