Spil » Strategi

The Battle for Wesnoth download

The Battle for Wesnoth er et gratis strategi spil, som du har mulighed for at spille på dansk. Du kan udfordre andre, spille selv, eller spille flere imod computeren. Du kan downloade spillet på linket nedenfor.

Vi er blevet meget imponeret over dette spil, da det ikke bare er sjovt, men giver en en seriøs udfordring når det kommer til selve spillet. Computeren er sat til ingen nåde, men når du har fået opbygget en hær i stil med Civilization og Heroes Might & Magic, så har du næsten en sikker sejr i hus.

Vi testede spillet på vores Windows 7 computer, hvor vi ikke oplevede fejl til gengæld fik vi nogle sjove stunder når vi smadrede skeletter med vores elver hær. Du får mulighed for at spille en stor mængde af forskellige baner, som både spillets udviklere har lavet, men også andre spillere, da spillet tilbyder en rigtig godt map-creator. Du har også mulighed for at vælge forskellige racer, som hver især har deres fordele.

Dette spil kan klart anbefales til alle typer af spillere, da det tilbyder et originalt pust til nogle af de gamle strategi spil, som man til tider sidder og kigger nostalgisk tilbage på. Derfor er dette en af de gratis spil, som du helt sikkert skal prøve.

DownloadThe Battle for Wesnoth 1.10.7
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.607

1.10.7
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

319.1 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

The Battle for Wesnoth
Detaljeret Information
1.607
1.10.7
Kontakt os via email
319.1 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
The Battle for Wesnoth
5 0 2
0

Afinstallering af The Battle for Wesnoth

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Battle for Wesnoth fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find The Battle for Wesnoth, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle The Battle for Wesnoth være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.