Spil » Strategi

Starcraft download

Download det intense strategispil Starcraft II gratis her. Dette spil omdefinerede strategigenren, og har sat standarden for i dag.

Starcraft II lyder nok bekendt for de fleste, og det er der rigtig gode grunde til. Starcraft II er et utrolig populært strategispil, som blandt andet var med til at sætte e-sports på verdensscenen. Ligesom andre strategispil, så skal du opbygge en base, og forsøge at ødelægge din modstanders. Spillet er placeret i et futuristisk scenarie, og alle våben, tanks, fly osv. er derfor alle sammen futuristiske. Spillet er udviklet af det succesfulde spiludviklingsfirma Blizzard Entertainment, som i mange år har udgivet prisvindende titler, og Starcraft II er ingen undtagelse.

Timevis af underholdning

Starcraft II tilbyder timevis af underholdning, uanset om du vil spille alene eller teste dine evne online mod andre spillere. Det oplagte er at prøve spillet alene inden at man kaster sig kampens hede. Du kan spille de forskellige kampagner igennem, som tilbyder en spændende historieudvikling, og gennem kampagnen lærer du også hurtigt de forskellige racer at kende. Singeplayer kampagnen kommer til at tage dig omkring 14-16 timers spilletid at gennemføre, og du kan selvfølgelig vælge sværhedsgraden, den kan altid ændres når du bliver mere rutineret i spillet.

Når du først har lært spillet at kende, så er der uendelige timer af underholdning i online kampene. Du kan vælge at spille rankeringspil eller de mere afslappende matchmaking spil. Det kan være en fordel at vælge rankeringspil, da de placerer dig i et niveau som passer dine evner, og du har mulighed for at kæmpe dig til en højere rankering. Du kan selvfølgelig også lave et brugerdefineret spil, med dine egner regler hvor du kan invitere venner og familie til at spille side om side med dig – eller i kan spille mod hinanden.

Universet

Som sagt så er Starcraft II placeret i et futurisk univers, hvor du kan spille som alien eller de mere menneskelige racer. I og med det er futurisk, så har Blizzard Entertainment ikke haft nogle begrænsninger af fantasien. Spillet tilbyder kreative og opfindsomme våben, store og klamme monstre og en del forskellige kampvogne, som ikke er som vi kender dem i dag. Ligesom i det fleste strategispil så er ressourcer det vigtigste. Ressourcerne skal du bruge for at kunne opbygge din base, og når du først møder dine modstandere, så er det som regel fordi i konkurrerer om hinandens ressourcer, da de er vejen til sejr. Ressourcerne er i form af blå krystaller, som du skal mine.

Ovenstående ses et kommandocenter hvor dine soldater skal aflevere ressourcerne, eller de blå krystaller, som dernæst kan benyttes til at opbygge resten af basen – eller din hær.

Valg af race

Grundlæggende har du tre forskellige racer at vælge imellem. Du kan skifte mellem racerne efter hvert spil, men det er altid en god idé at perfektionere én af dem inden, at man spille nogle af de andre. Nedenstående er der en kort beskrivelse af de forskellige racer.

Terran

Terran er det tætteste du kommer på en menneskelig race, og deres militærudstyr virker også velkendt som spiller. De er derfor ret oplagte at starte med, da man hurtigt kan gennemskue hvad de forskellige soldater, kampvogne og fly har til formål. En af fordelene ved Terran er, at de kan bygge deres baser lige hvor de vil. Du er altså ikke begrænset af at dine bygninger skal ligge nær din moderbase, som du starter med.

Protoss

Protoss er en alienrace, som har den store fordel at de har avancerede teknologier tilgængelig. Deres ’uniformer’ er gyldne og blå, og ser hammer godt ud. På slagmarken benytter de sig af blå laserer og skjolde til at beskytte sig mod deres fjender. Det mest frygtindgydende ved Protoss er warp-teknologien. Warp er en slags teleport, hvor du hurtigt kan rykke dine enheder over fjendens mure – eller direkte ind i fjendens base hvor du dernæst kan udrydde deres ressourcer og derved sætte en klods i deres base opbyggelse.

Zerg

Zerg er den klassiske alien, og den klassiske Zerg tankegang er, at styrken er i tallene. Som Zerg spiller sværmer du fjendens baser med uendelige mængder styrker i dit sortiment. Det koster minimalt at bygge dine hær op, og det kræver lynende hurtige reflekser for fjenden for at kunne stoppe dine militære styrker som kommer sværmende ind i deres base. Det kræver dog også at du selv er vågen, da du hurtigt kan have en kæmpe hær, som skal styres og kontrolles.   

E-sport

Starcraft II var ikke det første e-sports spil, men det er uden tvivl en af banebryderne, som gjorde at e-sports blev et velkendt fænomen overalt i verden. Starcraft II slog igennem især i asiatiske lande, og faktisk er Starcraft II nationalsporten i Sydkorea. Starcraft II har en utrolig høj evne kapacitet, det vil sige at det er forholdsvis let spil at lære at spille – men det kræver uendelige timer at blive mester i det. Mange af de professionelle spillere kender alle strategier, og er lynende hurtige til at opbygge deres egne baser samt udrydde fjendens. Vi skal være taknemmelige for rankeringsystemet, så vi ikke risikerer at møde de professionelle første gang vi kaster os ud i online matchmaking.

Konklusion

Starcraft II er en de mest velkendte strategispil, og har haft aldeles stor succes. Spillet bliver stadig balanceret i form af opdateringer, så du ikke risikerer at din valgte race er dårligere end de andre. Spillet har ikke altid været gratis, men fordi at det er så mange år siden at det udkom, og dengang kostede det heller ikke mere end 200 DKK alligevel, så har Blizzard Entertainment valgt at give os en gratisudgave, som vi frit kan benytte os af. Hvis du er en af de få, som aldrig har prøvet Starcraft II, så har du altså nu mulighed for det. Spillet er velkendt overalt i verden, og er ligeså stille begyndt at blive anset som en tidsløs klassiker. Hvis du er fan af strategispil, så er Starcraft II helt sikkert noget for dig.

DownloadStarcraft II
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.831

II
Windows og Mac

1575 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Blizzard Entertainment
Detaljeret Information
1.831
II
Kontakt os via email
1575 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Blizzard Entertainment
4 0 6
100 kr
0

Afinstallering af Starcraft

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Starcraft fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Starcraft , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Starcraft være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.