Spil » Strategi

Ruined King: A League of Legends Story download

Download Ruined King: A League of Legends Story

Ruined King er et turbaseret, narrativ drevet RPG, som tager udgangspunkt i RIOTs League of Legends univers. Spillet er ikke gratis, og blev til alles overraskelse udgivet i midten af november, under et af Riots livestreams, uden at dette var blevet indikeret tidligere. 

Firmaerne bag Ruined King

Spillet er udviklet af Airship Syndicate, hvilket gør sig tydeligt bemærket, da Ruined King ligner og nærmest føles som en kopi af Airship Syndicates andet spil, kaldet Battle Chasers Nightwar. 

Spillet er selvfølgelig udgivet af Riot Games (mere specifikt Riot Forge, som eksisterer som underafdeling i Riot, som fokuserer på at udgive spil fra tredjeparts studier), hvilket er hvorfor LoL universet kan bruges i spillet, inklusive nogle af de mest ikoniske League of Legends champions. 

Derfor er der også kastet en del penge ind i puljen, hvilket man godt kan se på cutscenes og visse dele af grafikken; hvilket dog også kun er et af de få områder hvor Ruined King adskiller sig fra Airship Syndicates andet spil. 

Platforme, du kan spille spillet på 

Udover at være udkommet til PC, kan du også få Ruined King til nogle af dine andre enheder. 

Hvis du ejer en Nintendo Switch, så kan du nu få Ruined King til den også.

Playstation spillere kan også spille spillet, som kan købes gennem Playstation Store. Indtil videre er spillet til Playstation 4, men folk som køber PS4 versionen får også en gratis opgradering til PS5 versionen, når den udkommer i 2022. 

Xbox spillere kan på samme måde købe spillet til deres platform.

Det positive

Ruined King er både for fans af franchisen, som allerede kender meget af historien, man kan finde på Riots hjemmeside, og samtidig er det også et spil, som kan stå for sig selv, og byder nye fans indenfor.

Med andre ord, behøver du altså ikke at have spillet League of Legends, eller have set nogle af deres lore videoer på youtube, for at forstå hvad der foregår. Spillet gør et godt stykke arbejde med at sætte dig ind i baggrunds historien. du får lov til at vælge mellem seks ikoniske figurer fra LoL (Miss Fortune, Illaoi, Braum, Ahri, Yasuo og Pyke), som hjælper med at udvikle historien i dette spil. 

Gameplayet er for det meste satisfying, da det ikke handler så meget om held, som det gør strategi. Derudover tillader spillet dig at udforske Runeterra på en måde, som ikke har været mulig før; og derudover spiller du nu i single player, i stedet for det til tider (nærmest altid) giftige online samfund, som du finder i League of Legends. Vi går mere i dybden med kampsystemet senere i artiklen. 

Lydene og grafikken er super fede og skifter frem og tilbage mellem et tegneserie agtigt look og et mere ‘fantasty-realistisk’ grafisk udtryk, som man kender fra League of Legends. 

Kampene (på trods af deres længde, som vi nævner under ‘det negative’), er faktisk utroligt engagerede og spændende det første lange stykke tid du spiller dem. Dette er særligt på grund af det strategiske element, som er blevet implementeret i forbindelse med spillet.

Det negative

Ruined King er en smule mere overfladisk end hvad vi først havde regnet med. Selvom spillet godt nok tillader Riot at puste liv i deres verden, ved at tage en narrativ vinkel, som League kun har kunne ridse overfladen af, så virker spillet som starten (og kun starten) på et nyt spil. Eller, sagt med andre ord, spillets historie er ikke helt så uddybet og rig, som vi kunne have ønsket. 

Derudover er der også nogle knaster i spillet, som kan være med til at ødelægge oplevelsen en smule. Du skal blandt andet nogle gange snakke med NPCere, som du ikke kan komme frem til (enten fordi de står et dumt sted, eller bare ikke reagerer når du klikker på dem). 

Kampene kan også godt blive lidt langtrukne i længden, især når karaktererne skal bruge deres ultimative angreb, hvilket afspiller en cutscene, som gør kampene (som i forvejen er en smule for lange i vores optik) endnu længerevarende, og ikke på den gode måde. 

Lidt om kampteknik og strategier i spillet

Kampene kan som sagt blive langtrukne, men er derudover lavet på en spændende måde. De to spilfirmaer har slået sig sammen for at lave en ny form for tur-baseret kamp, som er baseret i League of Legends tre rækker/baner eller ‘lanes’. De tre lanes har hvert et navn; speed, balance og power lane. Hver lane har sin egen betydning for den måde, dine abilities og angreb bliver brugt. 

Speed banen gør, at du kan bruge dine evner og angreb hurtigere, men til gengæld mister du noget af effektiviteten. Power banen, som ligger nederst/sidst, lader dig angribe eller forsvare langsommere, men til gengæld meget kraftigere. Balance banen er, som navnet hentyder, en blanding af de to. 

Udover dette system har du også såkaldte ‘hazard zones’, du skal være opmærksom på. Disse lægger sig som firkanter på de tre baner. Hazards kan både være gode, dårlige, eller begge dele på samme tid. Både du og fjenden kan lægge jeres angreb eller forsvar inden for det firkantede felt, og dermed lave endnu stærkere eller svagere angreb/forsvar, afhængigt af hvordan du spiller dine kort. 

Konklusion

Hvis du er fan af LoL universet, eller synes at kampsystemet i Ruined King lyder spændende, så er vi sikre på, at du nok skal nyde dette spil. Hvis du til gengæld forventer en efterfølger til League of Legends, så er dette på ingen måde det rette spil for dig; der kan du nærmest kun blive skuffet. 

Grafikken er flot, og det er interessant hvordan den skifter mellem to grafiske stile. Til gengæld kan kampene godt virke ‘for lange’, og så er historien en anelse mere overfladisk end hvad vi havde regnet med. 

DownloadRuined King: A League of Legends Story 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, Playstation, Xbox, Nintendo Switch

15000 Mb

Media

24-11-2021
Kontakt os via email

Klik her

Riot Forge

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
466
1.0
Kontakt os via email
15000 Mb
Media
24-11-2021
Kontakt os via email
Klik her
Riot Forge
24-01-2022

0 0 1
0

Afinstallering af Ruined King: A League of Legends Story

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ruined King: A League of Legends Story fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ruined King: A League of Legends Story, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ruined King: A League of Legends Story være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.