Spil » Strategi

Nanny Mania download

Her kan du downloade Nanny Mania, det forrygende spil hvor du skal bevise dit værd som bestyrer af et hus – denne gang i det berømte Hollywood.

For endnu engang er Nanny tilbage. Denne gang er hun taget til Hollywood. Du skal nu hjælpe hende med at tackle berømthedernes husstande, der er på randen af ødelæggelse.

Hjælp Nanny med at genoprette huset til sin ideelle stand, passe børnene, kæledyrene, og diverse egoer samtidig med at du holder paparazzierne i skak.

Tænk hurtigt for at hjælpe Nanny med at tjene penge, så hun kan købe nye nyttige elementer til at holde hende på toppen af sit spil.

DownloadNanny Mania 2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.587

2

support@yourgamesworld.com
Win98, WinME, WinXP, Windows2000

88.4 Mb

Shareware

25-06-2007
Kontakt os via email

Klik her

YourGamesWorld.com

Detaljeret Information
1.587
2
Kontakt os via email
88.4 Mb
Shareware
support@yourgamesworld.com
25-06-2007
Kontakt os via email
Klik her
YourGamesWorld.com
02-05-2014

3 0 3
100 kr
0

Afinstallering af Nanny Mania

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Nanny Mania fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Nanny Mania, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Nanny Mania være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.