Spil » Strategi

Heroes of the Storm download

Gratis MOBA-spil kan downloades her. Heroes of the Storm er yderst underholdende og helt sikkert værd at prøve.

Blizzard Entertainment har velsignet os med endnu et fuldstændig gratis spil. Efter den kæmpe succes med Hearthstone, forsøger de sig igen med Heroes of the Storm. Men er det lige så succesfuldt? Ja! Heroes of the Storm er uhyrligt underholdende. Du finder samme konkurrence og intensivitet, som du finder hos alternative MOBA-spil. Men med en blanding af Blizzards brugervenlig og fantastiske univers.

Heroes of the Storm er let at sætte sig ind i, og det er meget tilgivende, hvis du skulle lave en fejl i kampen. Alle på holdet er på lige fod, og samarbejde er nødvendigt for at kunne besejre fjenden. Saml vennerne eller find nye online, hvorefter du kan spille nogle af de største helte fra Blizzards univers og kæmpe mod millioner af andre spillere.

I bund og grund lever Heroes of the Storm helt op til, hvad vi forventer af et Blizzard Entertainment spil. Brugervenlighed, spillestil, grafik og ydeevnen er helt perfekt og gennemført.

DownloadHeroes of the Storm 2.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.271

2.0
Windows, Mac OS

3.20 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Blizzard Entertainment
Detaljeret Information
1.271
2.0
Kontakt os via email
3.20 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Blizzard Entertainment
5 0 2
0

Afinstallering af Heroes of the Storm

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Heroes of the Storm fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Heroes of the Storm, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Heroes of the Storm være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.