Spil » Strategi

Fabulous - Angelas High School Reunion download

Download en gratis trial på Fabulous - Angelas High School Reunion og spil med i en dramafyldt historie af intriger og hektiske planlægningsspil.

Hvad angår Angelas karriere indenfor mode er alt godt, men i Fabulous - Angelas High School Reunion bliver tingene hektiske, når Angela beslutter sig for at blive involveret i at organisere en stor high school reunion.

Hjælp Angela med at holde butikken ren og organiseret. Hjælp kunderne med at finde den rigtige kjole til ballet og organiser musik og catering. Med gymnasie genforeningsfester dukker gamle high school kærester og rivaler også op, og snart vil en af ??Angelas største fjender dukke op og gøre livet surt for hende. Så er det ikke nemt at organisere en fest! Som tingene eskalerer mere og mere, kan Angela endda ende i fængsel! Og så viser hendes gamle flamme sig også!

Kan du hjælpe Angela med at holde fokus på opgaverne i dette time managementspil? Spil op til 90 fantastiske niveauer på 6 forskellige steder. Du kan vinde 17 specialpræstationstrofæer i løbet af spillet. Der er mange sjove timer der venter dig i Fabulous - Angelas High School Reunion!

DownloadFabulous - Angelas High School Reunion 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.087

1.0
Windows

372 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Youdagames
Detaljeret Information
1.087
1.0
Kontakt os via email
372 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Youdagames
5 0 2
0

Afinstallering af Fabulous - Angelas High School Reunion

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fabulous - Angelas High School Reunion fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fabulous - Angelas High School Reunion, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fabulous - Angelas High School Reunion være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.