Spil » Sport

The Goalkeeper (WIN) download

Har du nogensinde ønsket at tage rollen som en dygtig og anerkendt målmand? – Du får nu muligheden med spillet The Goalkeeper.

Indledningsvis skal du skabe din målmand, som du vil have han skal være. Du skal således vælge alle hans egenskaber. – Og mulighederne er mange.

Dernæst skal du vælge dit start hold fra 6 forskellige ligaer i enten England, Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland eller Holland.

Endelig når du til din træning. - Her har spillet således et træningsmode der giver dig mulighed for at træne dig op til at blive den bedste målmand!

Når du endelig har overbevist din træner om at du virkelig er den bedste, så er du klar til de vilde og udfordrende kampe der virkelig sætter dine evner på prøve.

DownloadThe Goalkeeper (WIN) 1.2.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.259

1.2.2

info@winterwolves.com
Win95, Win98, WinME, WinXP, Windows2000

6.8 Mb

Shareware

26-09-2004
Kontakt os via email

Klik her

Winter Wolves

Detaljeret Information
1.259
1.2.2
Kontakt os via email
6.8 Mb
Shareware
info@winterwolves.com
26-09-2004
Kontakt os via email
Klik her
Winter Wolves
24-03-2014

3 0 2
0

Afinstallering af The Goalkeeper (WIN)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Goalkeeper (WIN) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find The Goalkeeper (WIN), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle The Goalkeeper (WIN) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.