Spil » Sport

Pool 3D Training Edition download

Her får du muligheden for at downloade Pool 3D Training Edition, der er en unik 3D billiard simulator, der lader dig forbedre dine billard færdigheder effektivt ved at lære spillets fysik på computeren.

Forestil dig at du ikke behøver at betale for et fysisk bord, eller for en privat lærer, når du vil lære at spille billard. Du kan jo bare øve dig lige her på din computer.

Pool 3D Training Edition simulerer den virkelige verden på din computer ved hjælp af den samme tyngdekraft og acceleration, friktionskraft og luftmodstand som i det virkelige liv.

Det understøtter de reelle billard -relaterede ting såsom cue strike i enhver vinkel herunder den vertikale strike, frem, tilbage og side bolds spin, glidende og naturlig roll, samt tab af fart når en kugle rammer siden. Kort sagt, vil du ikke finde nogen forskel mellem det virkelige og det virtuelle spil.

Brugergrænsefladen i spillet er let at bruge. Til at styre spillet behøver du kun at bruge musen og et par af tasterne på tastaturet. Dit synsfelt kan flyttes i alle retninger, i enhver vinkel når som helst, selv lige efter et strike for at se detaljerne i den aktuelle bold bevægelse.

DownloadPool 3D Training Edition 1.596
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.335

1.596

softheap@bigfoot.com
Spil

1.88 Mb

Shareware

19-03-2005
Kontakt os via email

Klik her

Ixis Ltd

Detaljeret Information
1.335
1.596
Kontakt os via email
1.88 Mb
Shareware
softheap@bigfoot.com
19-03-2005
Kontakt os via email
Klik her
Ixis Ltd
11-03-2014

2 0 3
0

Afinstallering af Pool 3D Training Edition

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pool 3D Training Edition fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pool 3D Training Edition, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pool 3D Training Edition være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.