Spil » Sport

Bugged Out Rally download

I Bugged Out Rally skal du i rollen som et lille, umiddelbart ubetydeligt insekt, løbe et løb og udkonkurrere alle dine modstandere. – Download spillet her.

Således indeholder spillet i alt otte insekter. Spilleren starter som en bille, det svageste insekt, men kan opgraderes til en hurtigere og en højere rangerende insekt.

For at gøre dette, skal løb vindes og indtjening skal indsamles. Insekter er vundet og optjent i denne rækkefølge: bille, mariehøne, kakerlak, græshoppe, hornet, knælere, skorpion, og endelig edderkoppen den Sorte Enke.

Men for at udvikle dig, må du bruge taktik eller strategier for at vinde løbene. Jo længere oppe i insektrækken du er, jo bedre bliver du og jo flere fordele får du i løbene.

Men det betyder desværre også at den nye bane der følger med hvert nyt insekt, bliver sværere. Hver bane har unikke udfordringer, f.eks. en bane der mangler tyngekraft, en bane med livsfarlige spyttende frøer, faldende sten og meget mere.

DownloadBugged Out Rally 1.07
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.353

1.07

info@winterwolves.com
Win95, Win98, WinME, WinXP, Windows2000

25.1 Mb

Shareware

03-10-2004
Kontakt os via email

Klik her

Winter Wolves

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.353
1.07
Kontakt os via email
25.1 Mb
Shareware
info@winterwolves.com
03-10-2004
Kontakt os via email
Klik her
Winter Wolves
09-03-2014

0 0 1
0

Afinstallering af Bugged Out Rally

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bugged Out Rally fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bugged Out Rally, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bugged Out Rally være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.