Spil » Shoot em' up

Teeworlds (32-bit) download

Tæv dine venner i Teeworlds, som er et online skydespil. Du kan også gratis downloade spillet til 64-bit eller Mac.

Har du hørt om Teeworlds, som både er gratis og open-source? Det er et skydespil i bedste tegnefilmsstil, som du kan downloade her på Download.dk til Windows og Mac. Spillet har en størrelse på under 10 MB, og da spillet ikke kræver en installation, kan man nemt slette det senere. Det eneste krav er en internetforbindelse, da man kun kan spille Teeworlds online. 

Når du har fundet en server (eller lavet en selv), så vil du opdage, at alle spillere styrer en lille mand, som ligner Nintendos Kirby-karakter. Som du hurtigt finder ud af, så er målet selvfølgelig at skyde sine modstandere. Heldigvis er der dog også mange måder at gøre det på, da der både er gamemodes såsom Deathmatch og Capture the Flag.

Overordnet, så er Teeworlds et sjovt spil, som du kan spille med dine venner. Derfor anbefaler vi det selvfølgelig til alle vores brugere.

DownloadTeeworlds (32-bit) 0.7.5
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.726

0.7.5
Windows

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Teeworlds
Detaljeret Information
1.726
0.7.5
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Teeworlds
5 0 2
0

Afinstallering af Teeworlds (32-bit)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Teeworlds (32-bit) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Teeworlds (32-bit), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Teeworlds (32-bit) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.