Spil » Puzzle

Trainyard download

Trainyard er et udfordrende strategispil med toge, som skal krydse hinandens spor uden at støde sammen. Download det gratis her til din telefon.

Trainyard er et opgaveløsningsspil ulig noget andet spil du nogensinde har spillet. Det er nemt at lære, men meget svært at mestre. Dit job er enkelt: få hvert tog i mål ved endestationen. Røde tog gå til røde stationer, blå tog gå til blå stationer osv. Du styrer togene ved at trække spor, som de følger. Der er ikke nogen tidsfrist eller score; det eneste du skal gøre er at finde ud af en løsning for hver puslespil.

De første par spil er næsten for lette, men efterhånden, som du bevæger dig op i niveauerne i spillet, bliver det vanskeligere og du vil være taknemmelige for, at du var i stand til at træne de grundlæggende elementer i at lægge spor ud, så du kunne gennemføre de første par baner. Som spillet skrider frem, vil du nødt til at bruge farve teori for at kombinere tog af forskellige farver, bruge timing i forhold til at flette og opdele tog, og bruge hver tomme af din hjerne i din søgen efter at gennemføre spillet.

Et udfordrende spil, som enten vil gøre dig tosset, hvis du ikke kan løse opgaven eller stædig og blive ved til opgaven er løst.

DownloadTrainyard 1.5.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

827

1.5.1
Android & iOS

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Noodlecake
Detaljeret Information
827
1.5.1
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Noodlecake
5 0 2
0

Afinstallering af Trainyard

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Trainyard fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Trainyard, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Trainyard være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.