Spil » Puzzle

Scary Tetris download

Download og spil Scary Tetris gratis her

Tetris er højst sandsynligt spil, vi alle sammen i en eller anden grad, er bekendte med. Vi skal håndtere en række kulørte brikker/forme, der falder fra himlen, og placere som dem perfekt indtil vi ikke kan mere.  

Så handler det ellers bare om at kunne holde sig i live længst muligt, indtil man bliver overvældet. Men kunne denne gamle genre ikke godt trænge til et mindre ansigtsløft?

Scary Tetris er et projekt, der prøver at gøre netop dette. 

Tetris med et twist

Scary Tetris er, som navnet også hentyder til, et spil Tetris med et mere uhyggeligt twist. Ifølge udviklerne bag spillet, fik de lov til at sidde i et rum i en gammel koncentrationslejr fra 2. Verdenskrig. Det er så op til dig, om du tror på det.

Mens de sad dernede, udviklede de koden til spillet, og fik inspiration til design etc. Selv lydene er nogle, de optog, mens de var dernede. Pænt skræmmende, ikke sandt?

Der er ingen multiplayer mode, så du sidder helt alene, med alle de skræmmende lyde og symboler, der spænder atmosfæren. 

Et skræmmende design

Der er ikke meget, man kan ændre på et design, når det kommer til et Tetrisspil, andet end den grafiske afdeling selvfølgelig. Og det er da også her, man ser de største ændringer i forhold til et regulært spil Tetris. Det hele er blevet gjort mere “spooky” i Scary Tetris. Dette gælder blandt andet de farvefulde brikker, der her er dekorerede med kranier.  

Udover disse grafiske og lydmæssige ændringer, er der ikke det store, der er gør spillet anderledes fra de traditionelle Tetrisspil. Scary Tetris spiller på samme måde som de andre, har de samme mål. Der mangler bare en multiplayer, ellers havde den været i hus. 

Simpel afslapning

Ofte er de sjoveste spil dem, man bare kan gå i gang med uden at skulle sætte sig ind i for meget. Når konceptet giver sig selv inden for få minutter, så ved man næsten, man har et hit spil, som alle kan have det sjovt med. 

Scary Tetris er kan derfor let bruges til ren afslapning, når man sidder of aftenen efter en lang dag, eller bare har brug for at fylde tomrummet med et eller andet. 

Konklusion

Scary Tetris er et forsøg på at puste noget frisk luft ind i Tetrisgenren, men der bliver i realiteten ikke rigtigt bragt noget nyt på bordet andet end temaet og det grafiske. Det er dog lige så sjovt som alle andre Tetrisspil, så hvis man kan godt lige nogle lidt “spooky” ting, så er det værd at give det er skud. Derfor kan Scary Tetris godt anbefales. Hvad er der mere at sige andet end “Go play Tetris!”.

DownloadScary Tetris 1.2.3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.615

1.2.3
Windows

4.63 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Falco Software
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.615
1.2.3
Kontakt os via email
4.63 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Falco Software
0 0 1
0

Afinstallering af Scary Tetris

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Scary Tetris fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Scary Tetris, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Scary Tetris være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.