Spil » Puzzle

Microsoft Jigsaw download

Savner du at slappe af med puslespil? Så download spillet Microsoft Jigsaw gratis til Windows!

Når der er stress på i hverdagen, så kan puslespil være en fantastisk god måde at stresse af på og komme lidt væk fra det hele. Det er dog ikke altid, at man har et puslespil lige ved hånden, hvis man fx sidder på arbejdet eller er ude at rejse. Heldigvis kan du få adgang til en masse flotte puslespil i digital form på din PC med Microsoft Jigsaw! Desuden indeholder puslespillet også en række spændende spil, hvor man skal løse puslespil på helt nye måder, der ikke er muligt med fysiske puslespil. Gameplay fra spillet kan ses på følgende GIF-billede!

Vi har foretaget en lille test af Microsoft Jigsaw, og du kan læse alle vores erfaringer med spillet i denne anmeldelse. Spillet byder på 3 forskellige spiltyper: “Classic Jigsaw”, “Jigsaw Jam” og “Daily Challenges”. Vi har beskrevet dem alle sammen her i anmeldelsen, og i bunden opsummerer vi vores vurdering i en konklusion.

Microsoft Jigsaw er desuden gratis at hente, men det er desværre fyldt med reklamer, og disse kan kun fjernes ved at betale enten £1,19 for en måned eller alternativt £7,69 for et år. Betaling giver også andre fordele, såsom hurtigere optjening af points og muligheden for at få vist motivet af puslespillet i baggrunden, mens man lægger brikkerne. Det gør spillet lidt “pay to win”, hvilket er super ærgerligt, synes vi.

Sådan hentes Microsoft Jigsaw

Hvis du gerne vil have fingre i Microsoft Jigsaw, så skal du starte med at rulle ned i bunden af denne anmeldelse og klikke på “Download Microsoft Jigsaw”. Denne knap sender dig nemlig videre til Microsofts online side for lige netop dette spil, og derinde skal du klikke på den store blå knap med teksten “Get” (“Få” på dansk). Dette åbner Microsoft Store-applikationen på din PC, hvor du kan downloade og installere spillet, hvilket ses på nedenstående GIF-billede. Installationen tog kun et øjeblik på vores Windows 11-PC.

Med hensyn til systemkrav, så kræver Microsoft Jigsaw enten Windows 10 eller nyere. Dette betyder, at hvis du har en ældre Windows-version, så bliver du altså nødt til at opdatere din computer. Dette er i det hele taget en meget god idé altid at have den nyeste udgave af Windows installeret, for så er du nemlig helt sikker på, at din PC altid har de nyeste og bedste sikkerhedsopdateringer.

Ifølge Microsoft Store fylder Microsoft Jigsaw omkring 224,4 MB plads, men på vores computer oplevede vi, at spillet fyldte mere end det.

Klassisk puslespil i digital form

Som det tidligere er nævnt, så byder Microsoft Jigsaw på 3 forskellige spiltyper, og den første har navnet “Classic Jigsaw”. Her kan du lægge puslespil på den helt klassiske måde, som du kender det fra virkeligheden, men her foregår det bare digitalt på din PC i stedet. GIF-billedet i toppen af siden viser gameplay fra denne spiltype, hvor vi samler et puslespil med delfiner. På skærmbilledet herunder ses et andet flot puslespil med en tiger.

Alle puslespil kan løses med forskellige sværhedsgrader. Eksempelvis er den nemmeste sværhedsgrad 24 brikker, mens du i den anden ende af skalaen kan vælge det såkaldte “grandmaster”-niveau, hvor du skal lægge hele 600 brikker. Brikkerne vender dog altid korrekt med den rigtige rotation, så det er måske lidt nemmere end fysiske puslespil. Desuden kan du zoome ind og ud med musens rullehjul, og der er også en skuffe, som giver dig ekstra plads til at gemme og sortere dine puslespilsbrikker.

Fra starten leveres Microsoft Jigsaw med puslespilssamlingerne “Wild Animals” og “Landscapes”. Heldigvis er der dog mange flere tilgængelige, men disse skal låses op med guldbarrer, hvilket er spillets egen in-game valuta. Du optjener automatisk disse guldbarrer, når du samler puslespil, men hvis du ikke har nok af dem, så kan alle puslespilssamlinger også købes for rigtige penge.

Spil en ny slags puslespil med “Jigsaw Jam”

Et digitalt spil på computeren giver selvfølgelig en række fordele, der ikke er muligt med et fysisk puslespil af pap eller træ. Dette ses eksempelvis i spiltypen “Jigsaw Jam”, hvor spillet hele tiden giver dig en bestemt brik, som du så skal lægge det korrekte sted på bordet. Gameplay kan ses på GIF-billedet herunder.

I denne spiltype har du kun en begrænset mængde tid til rådighed, så her handler det altså om at løse de forskellige udfordringer så hurtigt som muligt for at få den bedste score og optjene så mange guldbarrer som muligt. Dine optjente guldbarrer kan du bruge til at låse endnu flere puslespilssamlinger op.

Løs nye udfordringer hver dag

Den tredje og sidste spiltype har navnet “Daily Challenges”, og som navnet antyder, så kan du åbne spillet hver dag og gå igennem forskellige udfordringer. Eksempelvis kan du løse udfordringen “Lock Breaker”, der ses på GIF-billedet herunder, hvor du skal placere de korrekte brikker rundt om en puslespilsbrik med en lås på.

Alternativt kan du eksempelvis løse udfordringen “Bug Catcher”, hvor du skal placere de rigtige brikker hele vejen rundt om et insekt, så insektet til sidst hverken kan gå op og ned eller til højre og venstre.

Samlet vurdering

Overordnet set synes vi, at Microsoft Jigsaw på mange måder er et solidt spil. Alle de forskellige spiltyper og udfordringer er underholdende at løse, og vi synes, at Microsoft er sluppet rigtig godt afsted med at tage glæden ved det fysiske puslespil og så overføre det til et digitalt af slagsen på computeren. Alligevel lander vi dog på den middelmådige karakter 3 ud af 5 stjerner, da alle reklamerne er irriterende, og vi synes, at det er super ærgerligt, at man kan betale sig til fordele såsom hurtigere optjening af points, da det gør spillet “pay to win”.

Tip: Inden du forlader siden, så kan vi varmt anbefale dig at klikke ind på vores puzzle-spilkategori, hvor du finder mange flere udfordrende spil. Alternativt kan du også besøge vores overordnede spilsektion, hvor vi har anmeldelser af alverdens spil fra stort set alle genrer, og rigtig mange af dem er helt gratis. Vi håber, at du får glæde af Download.dk, og vi ønsker dig held og lykke med Microsoft Jigsaw!

DownloadMicrosoft Jigsaw 2.6.6091.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

179

2.6.6091.0
Windows

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Microsoft Corporation
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
179
2.6.6091.0
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Microsoft Corporation
0 0 1
0

Afinstallering af Microsoft Jigsaw

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft Jigsaw fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft Jigsaw, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft Jigsaw være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.