Spil » Puzzle

Logyx Pack download

Download Logyx Pack her – En spændende kollektion af 107 forskellige hjernevridende spil.

Spillet er en kollektion af udfordrende tankespil, der er dog mulighed for at ændre sværhedsgrad hvis du ender med at sidde fast. Derudover, er der også vejledning og hjælp. Alle 107 spil er godt gennemarbejdet, og er yderst underholdende. Især taget i betragtning af at spillet er fuldstændig gratis på Windows. Logyx Pack eksisterer desværre ikke til Mac på nuværende tidspunkt.

At downloade spillet er simpelt, og alting fungerer som det skal. Med det sagt, så er hverken design eller den grafiske stil, som er benyttet noget særligt. Man får hurtigt fornemmelsen af, at udvikleren har valgt at benytte sin tid på kvantitet over kvalitet. Alle nødvendige funktioner er dog eksisterende, såsom at slå lyd til og fra og sætte spillet i fuldskærm. Der er også mulighed for at genstarte diverse niveauer, hvis du ønsker at prøve en anden tilgang.

Alle 107 spil vil helt sikket udfordre dig mentalt. De vil skarpe dig mentalt ved hjælp af simple logisk krævende udfordringer. Du får brug for tænkepauser, men de er det hele værd for når du formår at gennemføre, er det yderst tilfredsstillende.                        

DownloadLogyx Pack 9.44
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.139

9.44
Windows

1.27 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Drazen Beljan
Detaljeret Information
1.139
9.44
Kontakt os via email
1.27 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Drazen Beljan
5 0 2
0

Afinstallering af Logyx Pack

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Logyx Pack fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Logyx Pack, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Logyx Pack være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.