Spil » Puzzle

Jigsaws Galore download

Jigsaws Galore er det ultimative puslespil, der er pakket med forskellige spændende funktioner og dog samtidigt er nemt at bruge.

Spillet giver dig mulighed for at spille de inkluderede puslespil men endvidere får du også mulighed for at spille spil som du selv kan udvikle ved hjælp af egne fotos.

Jigsaws Galore byder på originalt formede brikker, og et spil kan indeholde fra 4 og op til 64.000 brikker, så det passer til enhver spiller.

Nyttige funktioner omfatter bl.a. evnen til at sortere og arrangere brikkerne i farver automatisk, at arrangere brikkerne rundt i kanten af skærmen, eller i rækker for nemt at overskue spillet.

Desuden er der omfattende snyde modes der kan hjælpe ved at fremhæve næste stykke, der kan vende alle brikkerne den rigtige vej eller du kan blot bruge Auto -Solve til at færdiggøre hele puslespillet.

DownloadJigsaws Galore 7.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.027

7.0

david@dgray.com
Spil

4.9 Mb

Shareware

21-06-2004
Kontakt os via email

Klik her

Gray Design Associates

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.027
7.0
Kontakt os via email
4.9 Mb
Shareware
david@dgray.com
21-06-2004
Kontakt os via email
Klik her
Gray Design Associates
11-02-2014

0 0 1
0

Afinstallering af Jigsaws Galore

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Jigsaws Galore fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Jigsaws Galore, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Jigsaws Galore være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.