Spil » Puzzle

Hex-a-Hop download

Hex-a-Hop, som du kan downloade gratis, er et underholdende spil, hvor man skal smadre grønne sekskanter i den korrekte rækkefølge.

Er du på udkig efter et udfordrende tænkespil? Så vil du måske være interesseret i Hex-a-Hop, som er open-source og dermed gratis. Spillet kræver som sådan ingen installering, da man bare skal udpakke en spilmappe på sin computer. Derfor kan du også altid fjerne det igen, hvis du ikke er tilfreds.

I Hex-a-Hop styrer du en lille pige, som går oven på grønne sekskanter for at smadre dem. Hvis du ikke gør dette i den korrekte rækkefølge, bliver du fanget og må således starte forfra. Vi har ikke spillet alle banerne, men det vil nok tage lang tid at gennemføre spillet, da banerne selvfølgelig bliver sværere med tiden.

Hvis du bruger Linux, så kan du også finde Hex-a-Hop i en version til dit operativsystem ved at besøge projektets Sourceforge-side.

DownloadHex-a-Hop 1.1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

794

1.1.0
Windows

11.5 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Hex-a-Hop
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
794
1.1.0
Kontakt os via email
11.5 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Hex-a-Hop
0 0 1
0

Afinstallering af Hex-a-Hop

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hex-a-Hop fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hex-a-Hop, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hex-a-Hop være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.