Spil » Puzzle

Enigma download

Enigma til Windows er et udfordrende puzzle-spil, som du kan downloade gratis. Hvis du bruger Mac, så klik her.

Hvis du er en stor fan af puzzle-spil, så skal du helt klart tjekke Enigma ud. Ifølge udvikleren er det open-source og faktisk baseret på et andet spil ved navn Oxyd. Vi har testet Enigma på en Mac med OS X Mavericks. 

Selvom spillet helt enkelt går ud på, at man skal styre en sort kugle med musen, så er det meget svært. Denne styrer man gennem labyrinter, forskellige overflader og lignende for at ramme sten, så man kan synliggøre deres farver. For at gennem en bane skal disse farver matches efter hinanden. Det burde nemt tage enormt mange timer at gennemføre spillet, da det er mere end 1000 baner.

Vi har helt klart ikke spillet Enigma nok til at have prøvet det hele. Det virker dog som et sjovt spil, og hvis du elsker puzzle-spil, så download det her på siden.

DownloadEnigma 1.20
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.515

1.20
Windows

40.2 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Enigma
Detaljeret Information
1.515
1.20
Kontakt os via email
40.2 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Enigma
3 0 3
100 kr
0

Afinstallering af Enigma

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Enigma fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Enigma, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Enigma være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.