Spil » Diverse

Origin download

Download Origin (dansk) gratis her

Videospil er der ikke mange af os i dag, der køber som fysiske kopier. Det kan næsten ikke betale sig. Det er så meget lettere, bare at kunne starte sin computer op, betale, installere og så spille. 

Derfor er der platforme som Origin tilstede, til at imødekomme disse nye forhold i gamingverden. 

Kendte spiltitler og det sociale overlay

Origin fungerer i princippet på samme måde som platformen Steam, som de fleste af os nok er bekendte med. Forskellen er bare, at Origin høre under EA (Electronic Arts), og tilbyder derfor typisk kun spil fra EA selv.

Dette indbefatter spil Some Battlefield 1, Battlefield 5, The Sims 4, Fifa, Madden osv. Disse spil kan du købe på Origin platformen. Det er specielt smart, for så har du dem alle lokaliseret i dit bibliotek altid. 

Origin kommer desuden også med et spiloverlay, der gør du kan chatte med dine venner fra din friends list, og tilslutte dig deres spilsessioner. Der er mange muligheder for at danne stærke sociale fællesskaber på platformen, og det er altid en bonus. 

Origin Access - Gamings svar på Netflix

Origin har her på sidste været ret dristige, og eksperimenteret med noget nyt indenfor gamingverden. Denne nye ting er Origin Access. Her betaler du et månedligt beløb, for at få adgang til en lang række af titlerne på Origin. 

I den henseende minder det faktisk lidt som en Netflix subscription, men i stedet for film og serier, så er det videospil. 

Ud over den standarde Access, kan man også vælge Premier Access. Premier Access koster en del mere end standard access, men her er du så også sikker på, at få adgang til DLC-content, til de spil, du spiller. Med Premier får man nemlig season passes til for eksempel Battlefield 5. 

Så Origin Access kan altså fås på to måder: Basic og Premier. Basic koster 32,00 kr./måned eller 195,00 kr./år. Premier koster 119,00 kr./måned eller 799,00 kr./år. Så prisforskellen er relativt stort, men man får også en hel del ekstra ting i Premier. 

Til dig der værdsætter det sociale i gaming

Venskaber, der eksisterer over internettet, kan være ret fyldestgørende og fantastisk på deres egen måde. Måske er det vores venner fra skolen, eller det kan være en fra et andet land, man bare spiller med. 

Derfor er det rart at kunne være sammen på en platform, der er bygget til at kunne interagere med hinanden, men som også pryder sig på at sælge spil, der er designet til at være multiplayer, så man kan spille sammen. 

Er det noget du nyder, så er Origin noget for dig. 

Lækkert og moderne design 

Origin har et relativt minimalistisk og smooth design, der viser sig på skærmen som noget helt naturligt. Med lækre farvekompositioner blandet af orange, sort og hvid ser det nærmest klinisk rent ud. 

Til venstre side har du genveje til din startside, Origin Access, butikken og dit eget bibliotek af spil. Din venneliste finder du i højre bund. Herfra kan du se, hvad dine venner laver, chatte med dem, eller joine deres game.  

Konklusion

Origin er en fantastisk platform til gaming og social interaction. Med dens store udvalg af fantastiske spiltitler, samt gode forhold for det sociale, kan det kun anbefales.

DownloadOrigin 10.5.43.28287
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.546

10.5.43.28287
Windows, macOS

60.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

EA
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.546
10.5.43.28287
Kontakt os via email
60.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
EA
0 0 1
0

Afinstallering af Origin

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Origin fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Origin, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Origin være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.