Spil » Diverse

Dolphin download

Retro feber? Download Dolphin så kan du spille klassiske Wii og Gamecube-spil på din computer! Det er gratis.

De færreste af os har en Wii eller Gamecube, som stadig fungerer. Hvilket er en skam, for Nintendo udgav en masse fremragende spil til disse konsoller. Spil som den dag i dag stadig er meget eftertragtet. Med Dolphin kan du efterligne Wii og Gamecube og gennem dette spille klassiske titler på din computer. Stort set alle udgivet spiltitler er tilgængelige fuldstændig gratis, du finder helt sikkert din favorittitel, og bliver nostalgisk.

Det skal dog siges, at selv om vi er glædeligt overrasket over Dolphin. Så er det nogle ting, som er lidt en smerte. For det først er opsætningen for kunne spille ikke særlig brugervenlig at få til at virke. Det kræver at man gider rode lidt med det, og har en vis teknologisk viden. Når du så endelig har fået gjort det hele klart, så vil du rende ind i spiltitler, som ikke altid virker optimalt. Det var dog få stykker vi havde besvær med, og generelt virker det ret godt.

Dolphin lader dig også tilslutte en Xbox 360 kontroller, hvis det skulle ønskes. Windows version downloades direkte her fra siden. Du kan finde en Mac og Linux version her.

DownloadDolphin 5.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.060

5.0
Windows, Mac OS, Linux

18.4 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Dolphin Emulator
Detaljeret Information
1.060
5.0
Kontakt os via email
18.4 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Dolphin Emulator
4 0 3
100 kr
0

Afinstallering af Dolphin

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dolphin fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dolphin, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dolphin være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.