Spil » Diverse

Canasis Games download

Spil de mest populære brætspil eller kortspil enten mod computeren eller prøv dit held online. Denne spilpakke af sjove udfordringer er gratis, og downloades her.

Nogle gange er det rart at vende tilbage til klassikere. Canasis Games er en spilpakke, som indeholder tusindvis af forskellige kort og brætspil. Spillet har nogle år på sig, men ikke noget du vil ligge mærke til. Grafisk holder det stadig, og de små ekstra funktioner lader dig gøre kortene og prikkerne lidt større, for at hjælpe hvis nu at ens syn ikke er helt perfekt.

Canasis Games er som sagt ikke en ny opgivelse, det udkom nemlig helt tilbage i 2006. Men selvom det er næsten et årti siden, så holder det sig godt. Der er stadig trofaste fans, som sidder online og spiller sammen. Derudover bliver chatrummene stadig forholdsvis moderatet og holdt øje med, for at beholde kammertonen. Du har som sagt også mulighed for at spille mod computeren, hvis du ikke skulle have Wi-Fi tilgængeligt. Spillet er fantastisk at have med sig, hvis man eventuelt skal ud og rejse. Både for en selv, men hvis ungerne eller bedsteforældrene keder sig, har de også mulighed for at blive underholdt.

Spillet blev udviklet til Windows 2000/XP/Vista tilbage i 2006. Derfor kan vi ikke love at alle Windows-systemer kan trække det, vi testede på en Windows 10 computer og det virkede.   

DownloadCanasis Games 1.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

294

1.2
Windows

8.29 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Metamorphosis Productions International
Detaljeret Information
294
1.2
Kontakt os via email
8.29 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Metamorphosis Productions International
3 0 2
0

Afinstallering af Canasis Games

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Canasis Games fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Canasis Games, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Canasis Games være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.