Spil » Diverse

Arc download

Download et gratis samlested til dine spil her.

Arc er den nyeste socialplatform, hvor du kan sikre dig, at dine spil altid er opdateret til den nyeste version. Arc er udviklet af Perfect World Entertainment Inc. Som har en række gratisspil udgivet. Så efter at have installeret Arc platformen, så får du også en række yderst underholdende gratisspil med i pakken. Ligesom alternativerne er der selvfølgelig funktoner, der tillader tilføjelse af venner. Efterfølgende kan I chatte og se hvad hinanden laver som I lyster.

Arc minder meget om alternativerne som Steam, Uplay, Origin og så videre. Arc tillader dog tilføjelse af browsing. Hvilket er helt perfekt, hvis man søger guides og tips til forskellige spil. I modsætning til Origin og Uplay, så kan du også tilføje titler, som ikke er udgivet af udvikleren Perfect World Entertainment Inc.

Alt i alt fungerer Arc ligesom mange af de andre alternativer. Hvilket slet ikke er en dårlig ting, men det er hvad vi forventede. Designet og brugervenligheden er dog en af de bedste vi har set. Der virker også mere flyende, og er desuden også super hurtigt at benytte.    

DownloadArc 1.0.0.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.208

1.0.0.1
Windows

0.427 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Perfect World Entertainment Inc
Detaljeret Information
1.208
1.0.0.1
Kontakt os via email
0.427 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Perfect World Entertainment Inc
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Arc

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Arc fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Arc, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Arc være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.