Spil » Action

World of Warships download

Download World of Warships gratis her og oplev intense kampsituationer på havet.

World of Warships er et flådebaseret krigsspil, du har over 200 forskellige skibe at vælge imellem. Og når du endelig har valgt dig en favorit, så kan du altid tilpasse og konfigurer så det passer til din krigsstrategi. Spillet har millioner af brugere, så du kan altid finde dig en kamp at deltage i. World of Warships er kun udviklet til Windows-systemer på nuværende tidspunkt.

I modsætning til World of Tanks og World of Warplanes, som er af samme udvikler. Så er der visse begrænsninger for banedesign med et krigsspil på havet. Men vejrforholdene er hårde, og de ændre sig konstant under kamp, hvilket giver en intens oplevelse. Du kan samle vennerne og oprette jeres egen division eller klan og derefter udfordre andre spillere, og bevise at I er uovervindelige.

Til sidst kan vi kun sige, at World of Warships lever helt op til forventningen. Vi har tidligere anmeldt spil fra Wargaming og havde derfor høje forventninger. Men vi er ikke skuffet, det er helt sikkert værd at prøve.

DownloadWorld of Warships 0.7.12
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.361

0.7.12
Windows

5.77 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Wargaming
Detaljeret Information
1.361
0.7.12
Kontakt os via email
5.77 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Wargaming
4 0 3
0

Afinstallering af World of Warships

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere World of Warships fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find World of Warships, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle World of Warships være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.