Spil » Action

World of Warplanes download

Før krig i luften med World of Warplanes. Det er gratis, og kan downloades her.

World of Warplanes er udviklet af Wargaming. Det er samme udvikler som har givet os World of Tanks, det yderst succesfulde kampvogns baseret krigsspil. Men denne gang bliver du kastet i luften. Du har en masse forskellige fly at vælge imellem. Du kan vælge imellem forskellige typer af fly, alt efter hvilken krigsførelse du ønsker at føre.

Derudover kan du vælge imellem 250 fly fra forskellige lande. Spillet er som sagt fuldstændig gratis, med en mindre grad af mikrotransaktioner, men de er ikke nødvendige at benytte. World of Warplanes er kun tilgængeligt til Windows på nuværendes tidspunkt.

Spillet er meget dybdegående, med de mange valgmuligheder af fly, som der i øvrigt også kan konfigureres med forskellige våben, motorer og diverse udstyr. Der er over 40 forskellige kort og baner, som du kan udforske i luften. Banerne er baseret på virkelige områder, hvor man tidligere i historien har anført krig.

Som konklusion kan vi sige at World of Warplanes leverer varen. Wargaming har en del års erfaring efterhånden, og de har fulgt en opskrift, som virker.

DownloadWorld of Warplanes 18.7.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.299

18.7.0
Windows

5.78 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Wargaming
Detaljeret Information
1.299
18.7.0
Kontakt os via email
5.78 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Wargaming
5 0 2
0

Afinstallering af World of Warplanes

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere World of Warplanes fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find World of Warplanes, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle World of Warplanes være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.