Spil » Action

Tales of Arise download

Download gratis demo af Tales of Arise

Tales eller Tales of, er en serie af spil, som er udgivet på nærmest alle platforme, der nogensinde er opfundet. Det første spil, Tales of Phantasia, udkom i 1995 og efterfølgende er det blevet til i alt sytten titler, hvoraf det nyeste udkom i efteråret 2021. Serien er et såkaldt ARPG, hvilket vil sige, at det er et rollespil fyldt med action (særligt i kamp segmenterne).

Selvom spillet ikke nødvendigvis når op til Final Fantasy verdens standarder, så har spillet alligevel formået at bane sin helt egen vej med dette nye spil i den gamle serie. 

Lidt om udvikleren og udgiveren

Dette nye spil er udviklet af Bandai Namco Entertainment, som er et japansk ejet firma, som står bag mange store spil succeser. Bandai og Namco var førhen to separate firmaer, som endte med at blive en sammenlagt videospils gigant i 2005.  

Namco havde eksisteret siden 1955 og står blandt andet bag det verdenskendte arkadespil, Pac-Man fra 1980. Bandai var et populært legetøjsfirma, som også havde eksisteret i mange år og til sammen blev de til det store underholdningsfirma, vi kender i dag. 

Spilfirmaet i det hele taget er kendt i det meste af Asien, som et af de største spilfirmaer, og de har også formået at vinde en masse fans i den vestlige verden, særligt grundet Namcos fantastiske arbejde inden for spil genren.

Blandt andet har de produceret Tekken serien, som har været en kæmpe titel; dette franchise har solgt mere end 53 millioner spil-enheder i år 2021, og Tekken 3 specifikt er det tredje bedst-sælgende kamp spil nogensinde (kun overhalet af Super Smash Bros. Brawl og Ultimate).

Lidt om spillets historie (uden spoilers)

Tales of Arise er det næste kapitel i Tales of serien og begynder med to personer, som ser ud til at være bundet sammen af skæbnen; da de kommer fra de modsatte planeter, Dahna og Rena. I deres tid sammen, skal de forsøge at skabe en ny fremtid og udfordre den skæbne og skabe en decideret forandring i begge verdener. 

Basisen for spillet er at de to planeter engang levede i harmoni med hinanden, men et århundrede inden spillet start invaderede Rena folket Dahna planeten og gjorde dets befolkning til slaver. Derefter brugte de slaverne til at høste planeten for ressourcer. 

Der er altså åbenlyst en stor konflikt, allerede i starten af spillet, og med den viden, at to af hovedpersonerne kommer fra disse to planeter kan kun betyde, at der kommer til at opstå konflikter. 

Spil med et hold af komplementerende party members

Oplev det klassiske Tales of gameplay, med dets action-prægede kampe og forskelligartede karakterer, som alle er med til at bidrage til kamp-scenarier med deres specialiteter. 

Hver person har deres egen kampstil og bruger også forskellige våben - dertil hører sig også et ultimativt angreb fra hver person, som gør stor skade og skaber et kort filmisk øjeblik, hvor der kommer fokus på den karakter, som bruger sit specielle angreb. 

Som om det ikke var nok, så sparer du også sammen til et samarbejds angreb mens du kæmper, som bliver brugt ved at to karakterer slår sig sammen og bruger deres teknikker sammen, for at nedlægge fjenden på meget dramatisk vis. 

For eksempel kan du kombinere Rinwell og Shionnes angreb - Rinwell bruger sin magi til at åbne en vandportal, som Shionne derefter kan skyde med sin riffel i gennem, så magien flyver frem og rammer så mange fjender som muligt. 

Alphen og Kisara kan også kombinere deres angreb, så de skaber en tornado af ild og vand, som sluger fjenderne et øjeblik. Der er massevis af kombinationer, som alle er meget flotte og imponerende. 

 

Demo vs det fulde spil

Nederst på denne side giver vi et link til den gratis demo af Tales of Arise, som du kan prøve allerede i dag. Demoen lader dig spille som alle seks hovedkarakterer, så du kan prøve alle angreb af, og demoen strækker sig over omkring en halv times aktivt spil. 

I den tid får du blandt andet mulighed for at blande deres forskellige angreb, samt kæmpe mod en række forskellige fjender. 

I det fulde spil skal du regne med mange timers spil; i alt mellem 50 og 100 timers gameplay, før du har gennemført spillet. Du kan desuden også udvide din spiloplevelse, ved at købe DLC til spillet, som giver dig endnu mere spilletid. 

Flot animeret grafik i knivskarp HD leveret af Unreal Engine 4

Spillet kørte glat på vores system, på trods af de mange effekter og kamp-elementer, som der var på skærmen på samme tid. Spillets udseende er en interessant blanding mellem høj fantasi og kunstneristiske udtryk.

Ovenpå det anime-inspirerede spil (som til tider kan ligne Genshin Impact) ligger der nemlig et filter, som får verden til at se ud som om, den er taget ud af en bog, eller er blevet malet med akvarel. 

Dette er et stilistisk valg, som godt kan tage lidt tid at vænne sig til, især hvis man ikke er vant til dette visuelle medie. Når først du får en fornemmelse for hvad verden har at tilbyde, kan du bedre begynde at værdsætte blandingen mellem de voldsomme farvekontraster, de store eksplosioner af lys og mørke, og det dæmpede look som filteret tilføjer til områderne, du kommer til at udforske. 

Konklusion

Tales of Arise er et utroligt smukt spil, som ikke forsøger at se realistisk ud, men i stedet har et tegneserie eller vandfarve agtigt udseende over sig.

Historien er en smule generisk, som det gør sig ofte gældende med spil fra det asiatiske marked. Til gengæld er der også masser af søde, originale dialog spor og interaktioner, som er med til at stille spillet i dets egen række. 

Med et opdateret kampsystem, som formår at blande den gamle, velkendte kampstil med nye kombinationsmuligheder, samt flot og hurtig grafik, får du et spil, som du kan have det sjovt med i mange timer.

DownloadTales of Arise 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows, Playstation, Xbox

3091 (demo) Mb

Demo

26-10-2021
Kontakt os via email

Klik her

Bandai Namco Entertainment

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
482
1.0
Kontakt os via email
3091 (demo) Mb
Demo
26-10-2021
Kontakt os via email
Klik her
Bandai Namco Entertainment
31-01-2022

0 0 1
0

Afinstallering af Tales of Arise

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tales of Arise fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tales of Arise, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tales of Arise være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.