Spil » Action

Genshin Impact download

Download det actionfyldte Genshin Impact og spil GRATIS

Genshin Impact er et spil, der har fyldt meget i gaming verden, siden spillets originale udgivelse i September 2020. På et år, har spillet konsolideret sig som et af de helt store gaming fænomener - og et spil, som det er muligt for praktisk talt alle mennesker med en internetforbindelse at downloade og spille - gratis!

Om udgiveren

miHoYo hedder selskabet, som har skabt Genshin Impact universet. Firmaets historie er inspirerende - et passionsprojekt, som blev startet i 2012 af tre universitetsstuderende, baseret på deres kærlighed for anime genren, som i løbet af årene er blevet til et enormt korporativ, med mere end 2000 ansatte i 2021. 

De har også andre store spil under deres bælte, for eksempel Honkai Impact 3rd, som er et spil, der minder meget om Genshin Impact, og som især gør brug af mange af de samme visuelle dele. Så hvis du er fan af stilarten i Genshin Impact, så vil du også blive fan af Honkai Impact 3rd.  

Det betyder, at hvis du downloader Genshin Impact, så får du høj kvalitet - og heldigvis for dig, så kan du få det helt uden at betale en eneste krone. Læs videre i de følgende afsnit, for at høre mere om, hvorfor Genshin Impact er blevet så ikonisk et spil, og et af de størst indtjenende spil på mobilmarkedet, med mulighed for at spille på tværs af platforme. 

En historie, der udspiller sig løbende

miHoYo er ikke kun interesseret i at skabe et stillestående spil, men en levende verden, som udvikler sig på niveau med deres konkurrenters udgivningsskemaer. Dette betyder, at du hver sjette uge (eller hver 42. dag) kan downloade helt nyt indhold, som enten implementerer nye karakterer, våben, historie missioner, regioner, nationer, eller andet. 

Den nyeste opdatering (2.7), kaldet ‘Hidden Dreams in the Depths’ udkom d. 31/05-2022 og tilføjer dermed nye historier, du kan spille og udvider verden gennem historiefortælling. Derudover kommer der også en ny vand-baseret (hydro) karakter kaldet Yelan, som mestrer bueskydning med ynden og elegancen, hun drager fra den faldende regn. Derudover er der også Kuki Shinobu, som er en ninja, der bruger Electro angreb til at nedlægge sine bytter med.  

Fordyb dig i en uforglemmelig verden

Genshin Impact er nemlig et spil, som forstår, at actionprægede kampe føles endnu mere effektfulde, når de blandes med afslappende (men stadig spændende) udforskningsmuligheder. I Genshin Impact er det ofte kun fantasien, som sætter grænser. 

Spillet udkom tre år efter, at det ultra populære spil ‘Breath of the Wild’ fra The Legend of Zelda serien udkom til nintendo switch i 2017. Og det var af gode grunde, at Genshin Impact herefter blev kategoriseret som en form for videreføring af Zelda-universet.

Men spillet virkede mere moderne, med super skarp grafik, en kæmpe gruppe af forskellige karakterer at vælge imellem, og med gameplay som føltes naturligt og glat, i kraftig kontrast til det mere rigide gameplay i ‘Breath of the Wild’, særligt grundet switchens begrænsende hardware. 

Grundet spillets store størrelse, er det nødvendigt med nogle gode udforsknings elementer - og disse er der rigeligt af i Teyvat, som spillets verden hedder. Nogle af systemerne, som går igen fra Zelda-spillet, er for eksempel evnen til at kravle på bjergsider i terrænet, samt muligheden for både at svømme i søer og havet. Der er også dele af verden, hvor du bliver nødt til at gardere dig mod hårde temperaturforskelle, som bliver en del af regionens strategiske layout.

Når du har klaret de første par introduktions missioner får du også udleveret din egen glider, så du kan svæve ned fra høje afsatser, hvis du for eksempel har formået at klatre op på det højeste bjerg i spillet og gerne vil ned igen, uden at smatte ud, mange kilometer længere nede. Fantasifulde, sjove og unikke karakterer

Grundet spillets mange løbende opdateringer, er den allerede store liste af helte og skurke du kan spille som i Genshin Impact, blevet endnu længere året efter den første udgivelse. Indtil videre er der tre store regioner, som karaktererne kan komme fra, hvilket giver baggrunds historier, som varierer meget og er med til at skabe en verden, der virker levende og som giver dig lyst til at udforske hver lille del af dit verdenskort, for at forstå mere om de karakterer, du kan spille som. Det er nemlig disse, som er hovedpersonerne i verdens historie, men du møder også mange andre spændende karakterer i din tid i Genshin Impact. 

Alle karaktererne er skabt med en stemme og dialog på forskellige sprog, hvilket tilføjer endnu mere personlighed til hver karakter og får dem til at virke utroligt forskellige og særprægede. 

Indtil videre er der udgivet 39 karakterer. Hver karakter har et unikt design udseendemæssigt, men også i forhold til hvordan de føles at spille. Der findes fem typer våben: sværd, slagsværd (to-håndet), stagevåben, katalysator (magiske våben) og buer. Hver karakter kan bruge ét af de fem våben. Måden, de spilles på bliver herefter udvidet yderligere, grundet spillets fokus på elementerne.

Der findes i Teyvat syv forskellige elementer, som hver er forbundet med en ‘Archon’, som også regerer over en nation i landet, ligesom en gud. 

De syv elementer er ild (pyro), vand (hydro), luft (anemo), elektricitet (electro), flora (dendro), is (cryo) og jord (geo). Det vil sige, du kan have en figur, som bruger en bue med elektriske angreb eller en slagsværds bruger, som sætter ild til sit våben inden kampen starter. Der er utroligt mange forskellige muligheder - så du kan både vælge æstetisk og ud fra hvilke karakterer, der interagerer godt med hinanden og laver de største kamp-kombinationer. 

Kampe, der kræver strategi og hurtig tænkning

Genshin Impacts kampe er det bedste af to verdener. For at du kan være effektiv i dine kampe, er det nemlig nødvendigt, at du både kan tænke logisk, kreativt, hurtigt og strategisk. Du kan opsætte et hold med fire forskellige karakterer. Det smarte er at opsætte et hold, som går godt i spil med hinandens elementer og våben. Elementerne kan nemlig også interagere med hinanden. 

For eksempel kan du bruge en af dine vand-baserede karakterer til at gøre fjenderne våde, for derefter at springe tilbage, skifte over til en elektrisk baseret karakter med en bue, for til sidst at lave et elektrisk angreb langt fra fjenden, som eksploderer i et fyrværkeri af lyn og torden. 

Og som prikken over i’et, kan du slutte af med at bruge en ild karakter, som for eksempel kaster ild bomber - sådan én ind i en tordenstorm… Ja, vi lader din fantasi fundere over, hvordan det mon spiller sig ud. På denne måde kan du tage utroligt mange spændende valg, både i og uden for de mange kampe, du kommer ud for i Genshin Impact. 

Spil alene eller mød nye og gamle venner online

Genshin Impact er i løbet af det sidste år blevet udvidet til praktisk talt alle platforme. Der er derudover også mulighed for at spille på tværs af platforme, hvilket gør det endnu lettere for dig at spille, hvis du har mange forskellige enheder, samt hvis du har venner, som også godt kan lide at spille, men måske ikke har en playstation som dig, eller måske har de en gaming computer, mens du foretrækker at spille på din iPad. 

Ligegyldigt hvad din situation er, så er der næsten ikke nogen undskyldning for ikke at downloade dette fantastiske spil. 

Er du til multiplayer spil, så har spillet også mulighed for dette. Sidder du fast ved en særligt svær boss og har prøvet at dræbe den igen og igen, uden held, så er der hjælp at hente. Du kan gå i en gruppe med op til tre forskellige venner.

Er dine venner ikke lige typerne, der spiller spil, så skal du ikke være urolig: spillet har også en indbygget funktion, der hjælper dig med at finde spillere, som også kunne have brug for hjælp eller som er klar til at hjælpe dig i dit eventyr - og som potentielt kunne blive fremtidige nye venner. 

Du kan spille helt gratis - eller bede til gacha guderne

Spillet er gratis at downloade, ligegyldigt hvilken platform du foretrækker. Du kan tilgå alt indholdet uden at skulle betale noget. Men våben og karakterer oplåses gennem såkaldte ‘ønsker’, som du skal bruge særlige krystaller til. Disse krystaller kan opnås gennem spillets mange systemer, men kan også købes for rigtige penge, eller købes gennem en mindre abonnement tjeneste, månedligt.

Du vælger helt selv, om du vil spille gratis og kæmpe dig igennem indholdet for at få nye figurer og våben, eller om du hellere vil købe dig til de friheder, det kan give at have alle karakterer ved hånden. 

Konklusion

Genshin Impact er et sublimt spil, som kan spilles på næsten alle tænkelige platforme, med en fremtidig tilføjelse til nintendo switch, som ikke er annonceret endnu. Spillet bliver løbende opdateret, så du har altid noget at lave i det massive univers. 

Om du elsker at udforske en smuk verden i dit eget tempo, eller elsker spændingen ved at overvinde horder af fjender med magi og nyslebne våbne, så er der noget i Genshin Impact, som vil interessere dig. 

DownloadGenshin Impact 2.7
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

780

2.7
Windows, PS4, PS5, iOS, Android

30.000 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

miHoYo
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
780
2.7
Kontakt os via email
30.000 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
miHoYo
0 0 1
0

Afinstallering af Genshin Impact

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Genshin Impact fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Genshin Impact, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Genshin Impact være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.