Spil » Action

Resident Evil: Village download

Download gratis demo - Resident Evil: Village

Resident Evil 8 udkom i 2021 og følger de andre Resident Evil games i deres survival horror stilart. Denne nye historie er en fortsættelse af det tidligere spil (Resident Evil 7: Biohazard), som sluttede med lidt af en cliff-hanger. Det nye spil fokuserer på Ethan Winters og hans kone Mia, som forsøger at få deres helt nye liv sammen til at fungere. Begge karakterer indgik også i det tidligere spil.  

Gamle kendinge vender også tilbage, på godt og ondt, for eksempel indgår Chris Redfield, den legendariske helt fra mange tidligere spil i Resident Evil 8. 

Spillet følger en række af intense gyserspil

Det kritikerroste Resident Evil er et udvidet univers, som består af (indtil videre) 21 titler, siden det første spils udgivelse i 1996. Udover spil, er der også udkommet en hel række film over de sidste par årtier, som har været med til at definere gyserfilm-genren i moderne tid. 

Serien er anerkendt som en af grundene til, at fascinationen for zombies eksploderede helt vildt i 00’erne. 

En af grundene til dette fulgte den generelle tendens i samfundet hvor alt skulle legitimeres gennem videnskaben. For en af de første gange i moderne kultur blev det overnaturlige fænomen ‘zombie’ eller ‘levende død’ forklaret videnskabeligt. Både som et smittende element, som kunne videregives til andre, og som oftest stammede fra en bio-organisme som mindede meget om bakterier og parasit-lignende organismer, som mennesket kendte fra andre dele af naturen. 

Vi har efterhånden skrevet en hel del anmeldelser af spil og programmer på vores side; dette er dog det første Resident Evil spil, som vi bedømmer. Du kan kigge igennem vores Action og Shoot ‘em up kategorier på vores hjemmeside, for at finde flere spil som det, vi har bedømt her. 

Skræmmende godt gameplay - men et våbensystem, der ikke ligefrem er innovativt

Hvis du downloader demoen, skal du ikke forvente det mest vanvittige gameplay. Du får mulighed for at gå/løbe rundt i to lokationer; landsbyen og slottet, som er ejet af et af de gyselige monstre, du vil komme til at kæmpe mod og flygte fra i spillet. 

Historien i denne version af Resident Evil er god, især hvis du er en person som godt kan lide at gå rundt og udforske og ikke føler et behov for at skulle skynde dig med at blive færdig med et nyt spil. Der er lagt små detaljer og spor ud, som du kan opsnappe, hvis du vælger at bruge lidt ekstra tid i de forskellige områder. 

Våbensystemet er ikke verdens bedste (men er heller ikke dårligt); du har en række våben, du kan gøre brug af, som hver især har forskellige niveauer af brugbarhed, afhængigt af hvilken fjende du står overfor. 

Bliv aldrig træt af spillet - installer mods på PC, som ændrer måden du spiller på, gratis

Selv om den ottende store historiedel i Resident Evil serien aldrig før har set så flot ud og har formået at tilbyde så stor afveksling i lokationer og monstre, som du oplever her, så kan man alligevel godt ende med at køre tør i de samme skræmmescenarier hele tiden. 

Derfor er der mange, der vælger at videreudvikle deres spil med diverse mods, som gør det muligt at få spillet til at føles nyt eller se helt anderledes ud. 

Blandt andet har der været en hel del mods, som har været fokuseret på at udskifte henholdsvis Lady Dimitrescus og Heisenbergs kostumer til hvad folk enten mener er mere passende eller upassende, afhængigt af humør. 

Du kan også downloade mods, som giver dig adgang til flere våben end hvad du kan få i basis-spillet. Man kan også sige, at du får mere frie tøjler til at gøre lige hvad du vil i spillet og få spillet til at være hvad du ønsker. 

Mulighed for at spille spillet på flere forskellige systemer

Resident Evil: Village kan spilles på de fleste enheder, hvilket giver dig mulighed for selv at vælge hvad du selv foretrækker. Hvis du gerne vil spille på Playstation kan du selvfølgelig købe det fulde spil, men der er faktisk også en demo-version, du kan spille. Bare vær opmærksom på, at der ikke er tale om den samme demo som du får til PC. Omvendt betyder det også, at hvis du har begge systemer, kan du prøve begge demoer inden du beslutter dig for om spillet virker som noget for dig.

Xbox series X/S og Xbox One kan også spille Resident Evil 8. Også denne enhed har en demo version, som du kan downloade her.

Konklusion

Resident Evil serien har været med til at sætte dagsordenen for zombie-genren fra år 2000 og frem, og dette spil kan sagtens inkluderes som et eksempel på, at serien endnu ikke har mistet deres greb på gysergenrens fans. 

Mange har Resident Evil 7 og 8 som deres favorit spil i serien, når nostalgiske briller tages af, og det er klart at se hvorfor. Historien er interessant, monstrene er spektakulære, og der kommer til at være en masse øjeblikke hvor du sidder og er i tvivl om hvad der egentligt foregår og hvordan tingene kan hænge sammen. Til gengæld kan vi allerede nu løfte sløret og sige, at du vil få svar på nærmest alle dine spørgsmål i sidste ende, hvis ikke allerede i løbet af spillet. 

Selvom våben- og kampsystemet ikke er blevet finpudset meget, men føles meget som mange af de andre lignende spil på markedet, så er det heller ikke noget, der ødelægger spillet som helhed. 

DownloadResident Evil: Village 2021
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

326

2021

https://capcom-europe.com/contact/
Windows, Playstation, Xbox

10 GB (demo) Mb

Demo

21-10-2021
Kontakt os via email

Klik her

Capcom

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
326
2021
Kontakt os via email
10 GB (demo) Mb
Demo
21-10-2021
Kontakt os via email
Klik her
Capcom
22-10-2021

0 0 1
0

Afinstallering af Resident Evil: Village

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Resident Evil: Village fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Resident Evil: Village, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Resident Evil: Village være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.