Spil » Action

FLAW download

FLAW er et 2D kampspil med troldmænd og ildkugler. Download det gratis.

FLAW (også kendt som F.L.A.W.) er et simpelt kampspil med troldmande og ustyrlige ildkugler. Siden det er open-source, kan du downloade det kvit og frit, og man kan spille op til 5 spillere mod hinanden på én gang.

Kort sagt, så er målet med spillet at overleve i længst tid, da man ikke må blive ramt af de løbske ildkugler, og for at gøre gameplayet lidt mere interessant kan man også slå de andre troldmænd ned med sin stav. Eftersom spillet overvejende består af 2D-grafik, vil det praktisk talt virke på alle computere, og du kan også selv bestemme, om du vil styre din troldmand med piletasterne, numpad eller WASD.

Overordnet, så er FLAW altså et meget simpelt spil, men det er samtidig også ret underholdende, hvis man sidder med et par venner og bare skal slå tiden ihjel. Det kan desuden også hentes til Linux på projektets Sourceforge-side.

DownloadFLAW 1.3.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

857

1.3.2
Windows

25.8 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

FLAW
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
857
1.3.2
Kontakt os via email
25.8 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
FLAW
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af FLAW

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FLAW fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FLAW, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FLAW være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.