Spil » Action

Farm Frenzy 3 - American Pie download

Med udvidet gameplay og en dejlig ny karakter i form af Scarlett, er Farm Frenzy 3 tilbage! Denne gang med American Pie. download det her.


Scarlett er en ung pige der rejser til Afrika, Sydamerika og andre eksotiske steder for at administrere fem gårde. Hendes mål er at blive præsident for Farmers Union ved at hjælpe de mange farmere. Så nu går arbejdet igang med at arbejde på de forskellige gårde hvor du skal passe dyr, marker og sørge for at produkter bliver indsamlet og solgt på markedet. Hvis du er god til at tjene penge, kan du købe flere opgraderinger og gøre gården endnu større og bedre. Så det er bare med at komme i gang.

DownloadFarm Frenzy 3 - American Pie 3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

863

3
Windows

71.7 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Alawar Entertainment
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
863
3
Kontakt os via email
71.7 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Alawar Entertainment
0 0 1
0

Afinstallering af Farm Frenzy 3 - American Pie

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Farm Frenzy 3 - American Pie fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Farm Frenzy 3 - American Pie, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Farm Frenzy 3 - American Pie være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.