Spil » Action

CATS: Crash Arena Turbo Stars download

Tilpas og ændre din strategi alt efter situationen. CATS: Crash Arena Turbo Stars smider dig i en arena mod andre spillere. Det er gratis, og kan downloades her.

Spiludvikleren Cats-PC har tidligere haft stor succes med spil. De har blandt andet udgivet Cut the Rope og King of Thives. Men det er første gang, at du har mulighed for, at kunne udfordre andre spillere. Spillet er forholdsvis simpelt at sætte sig ind i. I bund og grund tager du rollen som en kat, hvor din opgave er at bygge din egen kamprobot, som skal kæmpe mod de andre spilleres robotter. Du får mulighed for, at opgradere din robot, og kan vinde nye dele til den.

Selve kampene udspiller sig automatisk så du skal være sikker på, at din robot kan klare næste udfordring, inden at du sender den i arenaen. Der er i alt 24 forskellige niveauer, som du skal igennem for at nå verdensmesterskabet, og det er spillere, som du møder hele vejen dertil. Spillet er proppet med underholdende og sjove våben, som du har mulighed for at benytte. Har du problemer med at slå en bestemt udfordring, har du mulighed for at se og lære af de bedste kampe.

CATS: Crash Arena Turbo Stars er underholdende, udfordrende og gratis! Så vi ser ingen grund til ikke at prøve.

DownloadCATS: Crash Arena Turbo Stars 2.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.059

2.1
Windows

0.587 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Cats-PC
Detaljeret Information
1.059
2.1
Kontakt os via email
0.587 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Cats-PC
3 0 3
0

Afinstallering af CATS: Crash Arena Turbo Stars

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CATS: Crash Arena Turbo Stars fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CATS: Crash Arena Turbo Stars, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CATS: Crash Arena Turbo Stars være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.