Spil » Action

A Snakes Life download

Du kan her downloade A Snakes Life, et moderne arkade spil som alligevel er velkendt for de fleste, for hvem har ikke spillet snake på mobilen?

Spillet består af det klassiske slange koncept opdateret til nutidens computere. Dette spil indeholder fantastisk 3D grafik, glat animation, nye koncepter og multi-niveau rulle gameplay. Som i det traditionelle skal du vælge visse genstande på din vej som vil gøre dig længere og give dig flere point. Men du skal være på vagt, for det er ikke ligegyldigt hvad du finder på din vej.

Så det er bare med at komme af sted, men vær på vagt overfor dyr og farer i skoven og på marken - for farerne er der når du mindst venter det.

DownloadA Snakes Life 2.3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

3.576

2.3
Spil

6.7 Mb

Shareware
Kontakt os via email

Klik her

Twilight Games
Detaljeret Information
3.576
2.3
Kontakt os via email
6.7 Mb
Shareware
Kontakt os via email
Klik her
Twilight Games
4 0 2
0

Afinstallering af A Snakes Life

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere A Snakes Life fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find A Snakes Life, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle A Snakes Life være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.