Spil » Action

3D Asteroids download

Download 3D Asteroids gratis her og tag en flyvetur i rummet i 3D.

Dette er det første spil, der nogensinde er blevet konverteret fra det klassiske arkadespil Asteroids til fuld 3D. Der findes mange "3D" versioner, men de er grundlæggende 2D-spil med fine 3D-modeller og effekter.
Dette spil sætter dig dog midt i et fuldt tredimensionalt asteroidefelt, så hvis du ikke vidste bedre ville du tro at du var ude i rummet.

Problemet med at forsøge at navigere i et 3D-asteroids-felt er, at du skal kunne se og undvige asteroider fra alle retninger. Dette er ikke muligt i en standard one-view-tilstand:
Enhver asteroider, der kommer ind fra over eller under, fra siderne eller bag skibet, kan ikke ses før i sidste øjeblik. For at løse dette anvender 3D Asteroids en unik 6 visnings-splitmode, så asteroider kan ses fra alle retninger.

Selv om det kan virke kompliceret i starten, viser det sig med tiden og med lidt læring at være en unik gameplayoplevelse. Der er to hovedhjælpemidler til at hjælpe med at se disse 6 visninger på samme tid:

Nærmeste Asteroid Target
Det røde X vises i det største vindue og viser, hvor den nærmeste asteroide befinder sig i forhold til dit rumskib. Hvis du holder øje med det røde X, vil du til enhver tid vide hvor asteroiden kommer fra og nå at undgå asteroiden.

Når en asteroide nærmer sig dit rumskib, kan du høre hvilken retning det kommer fra på grund af 3D lydeffekter i spillet. Derfor giver det den bedste oplevelse, hvis du spiller med hovedtelefoner eller surround sound. Med lidt træning er det endda muligt at styre rumskibet udenom en indkommende asteroide uden at se den.

3D Asteroids har et unikt thrustersystem til styring af skibet. Dette er nemmest forklaret i in-game Flight Training, så download spillet og tag et kig. Det kan godt være svært at lære at styre rumskibet. Giv det lidt tid og sørg for at fuldføre flyvningstræningen i spillet og læs brugervejledningen. Så går det hele meget lettere.

Download3D Asteroids 1.4
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.167

1.4
Windows

1.719 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Grass Games
Detaljeret Information
1.167
1.4
Kontakt os via email
1.719 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Grass Games
5 0 3
0

Afinstallering af 3D Asteroids

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 3D Asteroids fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 3D Asteroids, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 3D Asteroids være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.