Programmer » Utilities » Tweaks

Everest Home Edition (Free) download

Download gratis programmet Everest her, som er et freeware program, der er udviklet til at give brugeren information om dennes computer, til at diagnosticere systemet samt til at benchmarke med.

Du kan dermed få adgang til detaljeret information om stort set, hvert enkelt stykke hardware i dit PC, via Everest. Hvad enten der er tale om motherboardet, grafikkortet eller noget helt andet.

Programmet kan virke lidt omstændigt at komme i gang med, men så snart du har sat dig ind i programmets opbygning og betydningen af de mange informationer, som du får via det, så er det er elskværdigt program. Du finder hjælp til alt i programmets indbyggede hjælpe-manual.

Når du først får sat Everest i sving, så gennemgår det hele din computer på en organiseret fremgangsmåde. Alle indsamlede informationer samles i det rene og overskuelige interface. Her er der bl.a. tale om informationer omkring dit motherboard, display adaptoren, multimedie -og lagringsenheder, dit netværk samt andet hardware, der måtte være tilsluttet din computer.

Foruden dette finder du tre benchmarks, der lader dig teste din computers hukommelses-læsning, skrive -og latencystatus.

Under vores test af programmet fungererede det upåklageligt og noget af det, som vi fandt mest brugbart, var Everests funktion, som foreslår løsninger på problemer, når programmet støder på disse under skanningen. Dermed er Everest ikke bare et program, der giver en masse værdifulde informationer, men også et, som forbedrer din computer og dens funktioner.

Din computers status gemmes til sidst i en overskuelig rapport, som endda kan eksporteres i HTML og altså bruges på et website om ønsket.

Samlet set er Everest nok et af de bedste programmer af sin type på markedet for tiden og det må anbefales at prøve det. Det er gratis og langt de fleste computerbrugere vil finde det spændende og givende.

Download Everest Home Edition (Free) 2.20 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.206

Version
2.20

Tilføjet
21-02-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Lavalys Consulting Group
Detaljeret information
Downloads
1.206
Version
2.20
Tilføjet
21-02-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Lavalys Consulting Group
4 0 4

Afinstallering af Everest Home Edition (Free)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Everest Home Edition (Free) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Everest Home Edition (Free), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Everest Home Edition (Free) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.