Programmer » Utilities » Registrerings oprydning

Advanced SystemCare PRO download

Prøv Advanced SystemCare PRO gratis her. Programmet er et af det mest populære til at forøge hastighed stabilitet og sikkerhed.

Det kan være besværligt at finde et godt optimeringsprogram, som hele tiden sørger for at holde din PC i topform. Advanced SystemCare PRO er et af de bedste vi har benyttet, og vi tror det kunne være noget for dig. Hvis din PC virker sløv, eller hvis du gerne vil holde den kørende i lang tid, så er et optimeringsprogram helt essentielt. Programmet er desværre kun udviklet til Windows-systemer. Hvis du benytter Mac eller Linux, så vil du anbefale at du besøger vores optimeringskategori ved hjælp af dette link. Her kan du helt sikkert finde et værktøj, som passer dig behov.

Optimeringer

Der kan være mange forskellige grunde til, at ens computer har brug for en optimering. Gamle programmer, forgældet data eller hvad det nu ellers kunne være. Pointen er, at der er grunde nok. Fordelen ved at have et optimeringsprogram som Advanced SystemCare PRO er, at man ved hjælp af et enkelt klik kan skanne hele ens harddisk, og derefter fjerne unødvendige filer. Udover det, så kan programmet også klare ret komplekse systemforbedringer som, hurtigere internetforbindelse, oprydning i ram, harddisk optimering, hurtigere computer opstart og meget mere. Alle nævnte funktioner er let tilgængelige, og tager ingen tid fra start til slut. Programmet indeholder også basale sikkerhedselementer, som kan beskytte dig mod malware, hackere og andre sikkerhedstrusler.

Ingen forstyrrelser

Der er rig mulighed for at indstille Advanced SystemCare PRO, som det passer dig bedst. Der er arbejds-mode, underholdnings-mode, spille-mod og teknik-mode. Som navnet antyder så kan du vælge disse indstillinger alt efter hvad du laver på din computer. Det er generelt ret sjældent at programmer forstyrrer en. Programmet kører nemlig helt automatisk i baggrunden, så efter du har installeret det, så sker resten forholdsvis automatisk. Det gælder også diverse opdateringer, og programmet bliver faktisk ofte opdateret. Så med Advanced SystemCare PRO er man også nogenlunde fremtidssikret. Du har mulighed for at tilpasse og personliggøre programmet som det passer dig bedst. Der er en masse forskellige temaer og skins at vælge imellem.

Beskyt privatlivet

Ens privatliv skulle gerne forblive privat. Advanced SystemCare PRO har moderate sikkerhedselementer, som blandt andet inkludere automatiseret online privat. Automatiseringen roder op i eventuelle tracking og sørger for at din browser bliver beskyttet med anti-tracking i fremtiden.  

Konklusion

Der eksisterer mange optimeringsprogrammer at vælge imellem, og størstedelen af dem er ikke specielt brugervenlige eller fyldestgørende. Det er en gratisversion af Advanced SystemCare, som du kan finde her på siden. Gratisversionen har ikke alle de nævnte funktioner, men giver dig mulighed for at prøve programmet an. Hvis viser sig at være noget for dig, så skal man kun af med 19.99$ for at få PRO-versionen. De 19.99$ inkludere endda licenser til tre forskellige PC, så du kan optimere og forbedre alle computere i huset. Du finder PRO-version på dette link. Vi var positivt overrasket over Advanced SystemCare PROs mange funktioner, samt hvor brugervenligt og overskueligt programmet er. Et optimeringsværktøj skal være udviklet således, at alle skal kunne benytte det uanset deres teknologiske viden. Advanced SystemCare PRO er en leg at finde rundt i. Størstedelen af funktionerne er automatiseret, så man behøver ikke rigtig gøre andet end at nyde en hurtigere og forbedret computer.  

Download Advanced SystemCare PRO 12.2.0.130 (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
7.200

Version
12.2.0.130 (dansk)

Tilføjet
27-07-2009
Kompatible systemer
Windows 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & NT

Størrelse
115 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
IObit, Inc.
contact@repairandsecure.com
Detaljeret information
Downloads
7.200
Version
12.2.0.130 (dansk)
Tilføjet
27-07-2009
Kompatible systemer
Windows 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & NT
Størrelse
115 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
08-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
IObit, Inc.
4 0 230

Afinstallering af Advanced SystemCare PRO

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Advanced SystemCare PRO fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Advanced SystemCare PRO, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Advanced SystemCare PRO være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.