Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

Zilla download

Download Flickr uploaderen Zilla gratis her

Er du en frekvent bruger af det sociale medie Flickr? Så ved du sikkert, det kan være noget af en mundfuld at skulle uploade mange photos og videoer på én gang selv uden hjælp. Derfor kan det være smart at alliere sig med et stykke software. 

Zilla er en uploader til Flickr. Her kan du samle alle dine photos og videoer i mapper, og lade Zilla uploade det hele for dig på én gang. Du sparer dig selv tid og en masse besvær.

Forbind din Flickr account og upload

Det første man skal gøre, når man har hentet Zilla, er at oprette en Zilla account, hvilket kan gøres hurtigt. Dernæst skal du forbinde din Flickr account, så programmet kan få lov til at lægge dine photos op for dig. 

Så når du har ordnet det, skal du bare finde dine relevante billeder og videoer, og sortere dem i en mappe. Mappen kan du dernæst uploade til programmet som derefter kan lægge det hele op for dig. Programmet laver endda backups af op til 500 af de filer, du uploader, så du altid har en sikkerhedskopi lagret. 

Gratis abonnement eller premium?

Zilla er 100% gratis og koster dig ikke en krone hvis du kører med det normale og gratis abonnement. Der er dog én forskel på gratis og premium: hvor meget du kan uploade. Hvis du kører gratis, er det 500 photos/videos og måneden. Premium er ubegrænset. Premium koster $19.95 årligt eller $39 one-timebetaling. 

Smuk interface og overskueligt design

Zilla komplicerer ikke processen med at skulle masseuploade med sit design. Du har én enkel interface, som du bruger til at holde styr på de filer, du gerne vil uploade. Herinde forbinder du din Flickr account samt at vælge de filer, der skal uploades. 

Når filerne er uploadet til Zilla, har du en oversigt i bunden af programmet, der lader dig gennemgå det hele, så du er sikker på, du ikke mangler noget. 

Konklusion

Hvis du bruger Flickr meget, så kan Zilla uden tvivl være noget af en hjælp, hvis du uploader mange ting. Programmet gør det simpelt og hurtigt, derfor kan det anbefales.

Download Zilla 1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
204

Version
1.0

Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.48 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PicBackMan
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
204
Version
1.0
Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.48 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PicBackMan
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Zilla

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Zilla fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Zilla, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Zilla være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.