Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

Wise Auto Shutdown download

Hvis du er træt af at sidde og vente på, at opgaverne bliver færdige på din computer, så har du fundet den rigtige side, da Wise Auto Shutdown klarer nedlukningen af dit system efter det har fuldført opgaven. Du kan downloade programmet her på siden helt gratis.

Dette program er super velegnet til dig, som udfører opgaver på din computer, der tager lang tid og, hvor du egentlig ikke behøver at være til stede imens. Wise Auto Shutdown kan nemlig gøre hele nedlukningsarbejdet for dig, hvor du har fuld kontrol over hvordan. Derfor testede vi dette program på vores Windows 7 computer.

Programmet tilbyder et utrolig simpelt design, hvor du har seks forskellige muligheder for opgaver som din computer kan udføre: Nedlukning, genstart, sove, hvile, logge af og power off. Når du har valgt en af de seks opgaver, så kan du vælge tidspunktet, hvor du igen får en række muligheder, der indbefatter: specifik dato og tid, nedtælling til opgaven, fast tidspunkt dagligt og til sidst kan du vælge, at computeren skal udføre en af de seks opgaver, hvis computeren ikke har i brug i et stykke tid.

Du skal dog ikke fortvivle, hvis du er tæt på nedlukningstidspunktet og du stadig er i gang med dit arbejde, da programmet advarer dig fem minutter inden. Her har du også mulighed for at udskyde programmet med op til fire timer.

En anden vigtig pointe ved dette program er, at det er en god måde at spare strøm på, da computeren ikke står og kører lang tid efter, at den er færdig med den opgave, som du satte den til. Det eneste vi har at sætte en finger på er nok manglen på, at du kan sætte den til at udføre opgaver i forlængelse af hinanden, hvilket er meget praktisk, hvis du f.eks. er ved at opdatere dit system, men udover det, så kan dette program nemt anbefales.

Download Wise Auto Shutdown 1.42 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
703

Version
1.42

Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
1.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Wisecleaner.com
Detaljeret information
Downloads
703
Version
1.42
Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
1.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Wisecleaner.com
5 0 2

Afinstallering af Wise Auto Shutdown

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Wise Auto Shutdown fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Wise Auto Shutdown, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Wise Auto Shutdown være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.