Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

Auto Typer download

Lad Auto Typer gøre det hårde arbejde for dig når du skal indtaste lange eller standardiserede tekster i for eksempel søge feltet på Google Chrome eller en lang tekst i et Word dokument. Alt det kan Auto Typer, der kan downloades nedenfor helt gratis.

Vi har testet Auto Typer på vores Windows 7 computer, hvor vi prøvede at lave nogle forskellige sætninger, som programmet skulle indsætte, men inden vi fortsætte, så lad os forklare, hvordan programmet fungerer:

Du åbner programmet og trykker på ’Add new’, hvor et vindue så popper op. Her vælger du så dine hot keys (Dem, som du trykker på når du vil indsætte teksten), herefter, skriver du en kommentar om, hvad programmet gør (En fordel, hvis du har mange af dem), hvorefter du skriver selve teksten og kommandoen ind. Hvis du vil bruge en af dine makro'er så skal du bare trykke på de hot keys, som du har valgt for, at programmet automatisk indsætter teksten.

Auto Typer lyder utroligt nemt og det er det egentlig også, hvis man har læst tutorialen, da det kan være besværligt med de forskellige kommandoers navne og forkortelser. Derfor anbefaler vi, at du læser tutorialen inden, at du går i gang med programmet. Vi kastede os ud i det og endte med at lave en masse tomme mapper på skrivebordet, som tog sin tid at slette igen.

Men hvis du vil automatisere større tekst stykker og sætninger, så er det dette program, som du leder efter, da Auto Typer kan gøre dit arbejde en hel del nemmere, da du bare med et tryk på en knap kan indsætte tekst.

Download Auto Typer 1.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
660

Version
1.5

Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
0.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Murgee.com
Detaljeret information
Downloads
660
Version
1.5
Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
0.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Murgee.com
3 0 3

Afinstallering af Auto Typer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Auto Typer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Auto Typer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Auto Typer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.