Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

Auto Mute download

Auto Mute er et fantastisk program, som kan hjælpe dig med at undgå akavede situationer, hvor du havde glemt at slukke for lyden på din computer. Du kan downloade programmet nedenfor.

Vi har alle stået i en situation, hvor vores computer beslutter sig for at gøre opmærksom på sig selv ved at starte op med lyden skruet op på max, men Auto Mute er lavet til at bekæmpe sådanne situationer. Det kunne eventuelt være i klasseværelset eller til en forelæsning, hvor stilhed er at foretrække, men med dette programs enkle design og effektive lydløshed, så er det slut.

Auto Mute er bygget op om en simpel brugerflade, hvor du får alle lyd indstillingerne serveret, hvor du så kan til- og fravælge forskellige lyde på din computer. Samtidig, kan du også lave en genvejstast, så det bare er et klik på en knap før stilheden indtræffer.

Vi er blevet meget begejstrede for dette program, da det får bugt med de værste programmers lyde, som ellers har været svære at ligge låg på. Her taler vi om forskellige programmer, som har deres egen titel melodi, men også Windows opstarts orkestret, som virkelig gør sit, for at gøre opmærksom på sig selv. Altså er dette program en fornøjelse at have kørende i baggrunden på sin computer, hvis du er træt af at være nervøs for, om du nu har husket at skrue ned for lyden.

Download Auto Mute 4.5.0.71 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
568

Version
4.5.0.71

Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
0.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
KARPOLAN
Detaljeret information
Downloads
568
Version
4.5.0.71
Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
0.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
KARPOLAN
2 0 3

Afinstallering af Auto Mute

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Auto Mute fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Auto Mute, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Auto Mute være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.