Programmer » Utilities » Hurtigere PC

PC Speed Maximizer (Dansk) download

Kan PC Speed Maximizer få din PC til at køre hurtigere? På denne side kan du læse vores anmeldelse og downloade en gratis, dansk demo.

Vi har testet mange programmer, som lover at gøre din PC bedre, og denne gang er vi nået til PC Speed Maximizer. Mens at du skal købe en licens til 170 kroner for rent faktisk at anvende PC Speed Maximizer, kan du med demoversionen gratis scanne din computer. Vi anbefaler dig dog ikke at gøre det, for PC Speed Maximizer ser ikke ud til at være sin høje pris værd.

Lad os starte med lige kort at nævne de gode ting. Brugerfladen, som består af hvide og blå farver, er enkel og nem at arbejde med. Samtidigt er det dejligt at se, at PC Speed Maximizer rent faktisk er på dansk.

I kørsel er PC Speed Maximizer stort set lige som lignende programmer, og mistænkeligt nok finder det selvfølgelig en masse fejl - det kan dog sagtens vise sig at være fair nok, da vi testede programmet på en gammel computer. Ofte kan det dog være ligegyldige ting, så det er en god idé lige at tjekke resultaterne, inden man overvejer at betale for noget. Samtidigt er det irriterende, at programmet popper op ved hver opstart, og vi er ikke sikre på, at dette kan slås fra uden helt at fjerne det fra computeren.

Med PC Speed Maximizer kan man også ændre indstillinger for forskellige ting på computeren, herunder internet, systemsikkerhed, ugyldige genveje, opstartsprogrammer og lignende. Det virker dog ikke som om, at programmet rent faktisk byder ind med noget nyt, fordi de fleste ting kan sagtens ændres i Windows uden at installere et trejdepartsprogram.

Måske er PC Speed Maximizer et godt program, men det er ikke noget, som demoversionen gør meget ud af at vise. I det hele taget bør de fleste mennesker ikke bekymre sig om optimeringssoftware og lignende, da det ofte er bedst bare at geninstallere Windows, hvis alvorlige problemer opstår. Vi anbefaler ikke ikke dette program, men hvis du dog vil have noget gratis software med god funktionalitet, så anbefaler vi CCleaner.

Download PC Speed Maximizer (Dansk) 3.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
729

Version
3.2

Tilføjet
17-01-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Avanquest Software
Detaljeret information
Downloads
729
Version
3.2
Tilføjet
17-01-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Avanquest Software
5 0 2

Afinstallering af PC Speed Maximizer (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PC Speed Maximizer (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PC Speed Maximizer (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PC Speed Maximizer (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.